Clubhuis Noord

Clubhuis Noord

  • Crabschuytstraat 132, Amsterdam
  • (020) 886 88 68

Een persoonlijke noot in Amsterdam-Noord

Hier kun je samen actief bezig zijn en je talenten ontwikkelen.

Voor u?

Het Clubhuis richt zich op volwassenen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problematiek. Binnen het Clubhuis wordt iemand die kampt met psychische problemen als eerste gezien als een waardevolle participant, een collega en iemand die iets waardevols kan bijdragen aan de rest van de groep. Ieder persoon is een belangrijke schakel in het werk dat gedaan wordt binnen het Clubhuis.

Lidmaatschap van een Clubhuisgemeenschap geeft iedereen de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van de gemeenschap. Tegelijkertijd krijgt hij of zij de nodige hulp en support om individuele successen te behalen en voldoening te ervaren.

Een Clubhuis in wording

Een Clubhuis is een ledenorganisatie en daarom zijn de mensen die er komen en participeren leden van het Clubhuis. Het idee van lidmaatschap is fundamenteel voor het Clubhuis concept. Het lid zijn van een organisatie betekent dat elk individu zowel gedeeld eigenaarschap als gedeelde verantwoordelijkheid heeft voor het uiteindelijk succesvol zijn van het Clubhuis. Het lid zijn van een clubhuis betekent dat je ergens bij hoort, dat je er tussen past en dat je een plek hebt waar je altijd welkom bent.

Activiteiten

U kunt bij ons deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder fitness, creatieve technieken, voetballen, bloemschikken en zwemmen, Yoga. Bij voldoende aanmeldingen worden er educatieve activiteiten georganiseerd, zoals een computertraining. Voor deelname aan werkvormen en activiteiten heeft u een WMO indicatie nodig. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van deze indicatie. Na uw inschrijving bij het Clubhuis bent u van harte welkom voor een kopje koffie, praatje, vers bereide warme lunch of het gebruik van het internetcafé. Drie maal per week is er een gezamenlijk diner in de ontmoetingsruimte.

Werk

Binnen het clubhuis kunt u arbeidsmatige ervaring opdoen in diverse units, variërend van bar-, administratief-, en keukenwerk tot kunstprojecten en productiewerkzaamheden. U werkt onder begeleiding van een medewerkers in dagdelen en krijgt hiervoor een reiskostenvergoeding.

U bent welkom

In ons clubhuis kunt u uw eigen mogelijkheden (her)ontdekken en vergroten, werkritme opbouwen en nieuwe mensen ontmoeten. We willen ons aanbod niet alleen zo goed mogelijk afstemmen op uw behoeften, ook betrekken we bezoekers bij het reilen en zeilen van het Clubhuis en het organiseren van een breed scala aan activiteiten. Spreekt dit u aan? U bent van harte welkom om binnen te lopen voor een rondleiding en kennismaking met ons Clubhuis!

Openingstijden

maandag: 8.45-16.45
dinsdag: 8.45-19.45
woensdag; 8.45-19.45
donderdag: 8.45-19.45
vrijdag: 8.45-16.45
zaterdag - gesloten
zondag: 10.00-16.00

Meer informatie

U kunt ons bellen en mailen voor meer informatie.
T: (020) 886 88 68
E:: wingerdweg1@cordaan.nl

U meldt zich aan via onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 of werk-dagbesteding@cordaan.nl

Contact

  • Bel (020) 886 88 68

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Crabschuytstraat 132 | 1034 BL | Amsterdam

Bereikbaarheid

Clubhuis Noord is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt vanaf Centraal Station metro 52 richting Olof Palmeplein; uitstappen bij halte Noorderpark; overstappen op bus 34 richting Buikslotermeerplein en uitstappen bij halte Statenjachtstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen.