Inpak & Sorteerwerk Keienbergweg

Op de Keienbergweg, een bedrijventerrein in Amsterdam Zuidoost hebben wij een werkplaats voor inpak en sorteerwerk. Hier werken wij voor verschillende opdrachtgevers die het werk aan ons hebben uitbesteed.

Inpak & Sorteerwerk

Onze locatie is gevestigd op een bedrijventerrein vlakbij station Bijlmer. Het maakt onderdeel uit een gebouw waar meerdere werkplaatsen in gevestigd zijn. De houtwerkplaats en metaalwerkplaats zit in hetzelfde gebouw. De inpak en sorteer afdeling bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een traplift aanwezig. Bij het inpak en sorteerafdeling werken wij voor verschillende opdrachtgevers. Eén van onze opdrachtgevers is bijvoorbeeld de webshop Bijzonder Amsterdams.

Past dit bij jou? 
Dit werk past bij jou als je het prettig vindt om herhalend werk te doen. Veel van het werk kan zittend uitgevoerd worden. Omdat we in opdracht werken van een bedrijf, wordt er van je gevraagd om volgens de richtlijnen te werken van de opdrachtgever. Wat van je gevraagd wordt verschilt per opdracht. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn: uittellen, stickeren, vouwen, stapelen, sealen, monteren, ordenen, sorteren, nieten, wegen, inpakken en versturen van producten. Dit werk vraagt dat je geconcentreerd kunt werken. Ondanks dat je op je eigen tempo kan werken, kan het werk inspannend zijn. 

Wat kun je leren?

  • Samenwerken;
  • Netjes werken;
  • Uittellen;
  • Wegen;
  • In een werklijn een product samenstellen;
  • Leren op tijd te komen;
  • Sociale vaardigheden;
  • Werknemersvaardigheden.

Ook hebben wij Leerlijnen die gekoppeld zijn aan MBO 1 Logistiek. IWB/IPS behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven in deze branche, waar je in de toekomst eventueel naar kunt uitstromen zijn bijvoordbeeld (soortgelijke) bedrijven als Ikea en de Makro. 

Adres
Keienbergweg 41-45
1101 EX Amsterdam

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vindt je meer informatie over werk en dagbesteding.
Meer weten over Ikea Amsterdam op https://www.ikea.com/nl/nl/stores/amsterdam/ 

Meer weten of aanmelden:
Neem dan contact op met onze afdeling instroom via 020-2290088
Mail: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Hebt je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.