Inpak- & Sorteerwerk Keienbergweg

Op de Keienbergweg, een bedrijventerrein in Amsterdam Zuidoost hebben wij een werkplaats voor inpak en sorteerwerk. Hier werken wij voor verschillende opdrachtgevers die het werk aan ons hebben uitbesteed.

Inpak & Sorteerwerk

Onze locatie is gevestigd op een bedrijventerrein vlakbij station Bijlmer. Het maakt onderdeel uit een gebouw waar meerdere werkplaatsen in gevestigd zijn. De houtwerkplaats en metaalwerkplaats zit in hetzelfde gebouw. De inpak- en sorteerafdeling bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een traplift aanwezig. Bij het inpak- en sorteerafdeling werken wij voor verschillende opdrachtgevers. Eén van onze opdrachtgever is bijvoorbeeld de webshop Bijzonder Amsterdams.

Past dit bij jou? 
Dit werk past bij jou als je het prettig vindt om herhalend werk te doen. Veel van het werk kan zittend uitgevoerd worden. Omdat we in opdracht werken van een bedrijf, wordt er van je gevraagd om volgens de richtlijnen te werken van de opdrachtgever en dit verschilt per opdracht. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn: uittellen, stickeren, vouwen, stapelen, sealen, monteren, ordenen, sorteren, nieten, wegen, inpakken en versturen van producten. Dit werk vraagt dat je geconcentreerd kunt werken. Ondanks dat je op je eigen tempo kan werken, kan het werk inspannend zijn. 

Wat kun je leren?

  • Samenwerken;
  • Netjes werken;
  • Uittellen;
  • Wegen;
  • In een werklijn een product samenstellen;
  • Leren op tijd te komen;
  • Sociale vaardigheden;
  • Werknemersvaardigheden.

Onze leerlijnen zijn gekoppeld aan onderdelen van het MBO 1 Logistiek. Wanneer je interesse hebt om door te groeien, dan is het mogelijk om voor een bedrijf te werken. Bij een goede ontwikkeling, kan je bij soortgelijke bedrijven werken als Makro of Ikea.

Adres
Keienbergweg 41-45
1101 EX Amsterdam

Bereikbaarheid
Keienbergweg is te bereiken met bus 300 richting Haarlem (Halte Holterbergweg) . Vanaf station Bijlmer Arena is het ongeveer 15 minuten lopen naar Keienbergweg.

Meer weten of aanmelden:
Neem dan contact op met onze afdeling instroom via 020-2290088
Mail: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Hebt je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.