Locatie

Keienbergweg

Werken in de inpak- en sorteersector

Keienbergweg 41-45, Amsterdam

(020) 229 00 88
Een man staat aan een grote houten tafel en pakt iets in bubbelplastic. Naast hem staat een kartonnen doos op tafel en 2 bloempotten. Op de voorgrond ligt een grote stapel karton en een stoffen tas met opdruk van "Bijzonder Amsterdams".

Op de Keienbergweg, een bedrijventerrein in Amsterdam Zuidoost hebben wij een werkplaats voor inpak en sorteerwerk. Hier werken wij voor verschillende opdrachtgevers die het werk aan ons hebben uitbesteed.

Goed om te weten

 • Onze locatie is gevestigd op een bedrijventerrein vlakbij station Bijlmer. Het maakt onderdeel uit een gebouw waar meerdere werkplaatsen in gevestigd zijn. De houtwerkplaats en metaalwerkplaats zit in hetzelfde gebouw. De inpak- en sorteerafdeling bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een traplift aanwezig.

  Bij het inpak- en sorteerafdeling werken wij voor verschillende opdrachtgevers. Eén van onze opdrachtgever is bijvoorbeeld de webshop Bijzonder Amsterdams.

  Webshop Bijzonder Amsterdams
  • Samenwerken;

  • Netjes werken;

  • Uittellen;

  • Wegen;

  • In een werklijn een product samenstellen;

  • Leren op tijd te komen;

  • Sociale vaardigheden;

  • Werknemersvaardigheden.

  Onze leerlijnen zijn gekoppeld aan onderdelen van het MBO 1 Logistiek. Wanneer je interesse hebt om door te groeien, dan is het mogelijk om voor een bedrijf te werken. Bij een goede ontwikkeling, kan je bij soortgelijke bedrijven werken als Makro of Ikea.

 • Dit werk past bij jou als je het prettig vindt om herhalend werk te doen. Veel van het werk kan zittend uitgevoerd worden. Omdat we in opdracht werken van een bedrijf, wordt er van je gevraagd om volgens de richtlijnen te werken van de opdrachtgever en dit verschilt per opdracht.

  Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn: uittellen, stickeren, vouwen, stapelen, sealen, monteren, ordenen, sorteren, nieten, wegen, inpakken en versturen van producten. Dit werk vraagt dat je geconcentreerd kunt werken. Ondanks dat je op je eigen tempo kan werken, kan het werk inspannend zijn.

Een man met zwart haar en een zwart shirt, doet hooi in een zakje. Op tafel staan 2 blauwe sorteerbakken, waarvan één gevuld is met hooi. Op de achtergrond staat een grote kartonnen doos met zakken met hooi.
Iemand pakt een platte kartonnen doos uit een stellingkast. Hij kijkt lachend naar de camera. Op de achtergrond werkt iemand aan een tafel. De ruimte is groot. De vloer en muren zijn wit.
Een man staat aan een grote houten tafel en pakt iets in bubbelplastic. Naast hem staat een kartonnen doos op tafel en 2 bloempotten. Op de voorgrond ligt een grote stapel karton en een stoffen tas met opdruk van "Bijzonder Amsterdams".

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Keienbergweg 41-45, 1101 EX Amsterdam

Bereikbaarheid

Keienbergweg is te bereiken met bus 300 richting Haarlem (Halte Holterbergweg) . Vanaf station Bijlmer Arena is het ongeveer 15 minuten lopen naar Keienbergweg.

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl