Locatie

West-End Licht Industrieel

Werken in de inpak- en sorteersector

Gerrie Knetemannlaan 160, Amsterdam

(020) 553 70 07
Iemand zit aan tafel en schuift 2 kleine onderdelen in elkaar. Op tafel staan 3 rode sorteerbakken met daarin zakjes en moertjes.

West-End op de Gerrie Knetemannlaan is een werkvoorziening waar je inpak- en sorteerwerk verricht. Werkzaamheden zoals het in elkaar zetten van producten, sorteerwerk of het demonteren van apparaten. 

Goed om te weten

 • Op locatie West-End zijn diverse werkruimtes aanwezig. Het werk is geschikt voor verschillende niveau's en de werkdruk is relatief laag. Het werk is voornamelijk repeterend, maar er is ook werk dat enig inzicht vereist. West-End is een professionele werkplek, want het eindproduct dat hier tot stand komt, wordt vervolgens in winkels verkocht. 

  Wij werken hier met de leerlijn logistiek. Met deze leerlijn is het mogelijk om branche erkende certificaten te behalen. 

  • Netjes werken;

  • Leren uittellen op telblokken en platen;

  • Leren wegen (op gewicht en aantal);

  • In een werklijn een product samenstellen;

  • Leren omgaan met apparatuur;

  • Werkritme opbouwen;

  • Samenwerken.

 • Veel van het werk wat we in West-End doen, is werk wat je zittend uit kunt voeren. Er wordt hier op een rustige tempo gewerkt. Wij werken in opdracht. Diverse bedrijven besteden het werk uit aan ons. Het werk voeren wij volgens de richtlijnen van de opdrachtgever uit.

  Wat van je gevraagd wordt, verschilt per opdracht. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn: uittellen, stickeren, vouwen, stapelen, sealen, monteren, ordenen, sorteren, nieten, wegen, controleren van producten. Wat alle opdrachten met elkaar gemeen hebben, is dat het om herhalend werk gaat.

Gebouw met een bakstenen gevel met balkons en veel ramen. Op de begane grond staat een deur open. Er hangen gordijnen in rood, geel en oranje. Voor de deur is een brede stoep met bomen en een fietsrek.
Close up door een raam naar binnen. Op het raam is het logo van Cordaan te zien en de reflectie van de bomen en gebouwen in de omgeving. Door het raam is een werkplek te zien met tafels en stoelen, waar mensen aan zitten en sorteerwerk doen.
Iemand zit aan tafel en schuift 2 kleine onderdelen in elkaar. Op tafel staan 3 rode sorteerbakken met daarin zakjes en moertjes.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Gerrie Knetemannlaan 160, 1061 MC, Amsterdam

Bereikbaarheid

De Gerrie Knetemannlaan is goed bereikbaar. Met de metro Jan van Galenstraat, tram 13 en 7 stoppen vlakbij. Net als bus 15 en bus 64.

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl