Inpak & Sorteerwerk

Op twee locaties in Amsterdam, voor verschillende opdrachtgevers, dragen wij zorg voor het Inpak & Sorteerwerk. Houd je van werk dat herhalend is van aard? Dan past productiewerk goed bij jou. De werkzaamheden varieren van eenvoudige taken tot meer complexere uitdagingen, de ruimte om te groeien binnen het werk is dus goed mogelijk.

De branche

In deze branche kom je te werken in een beschutte omgeving en met de begeleider dichtbij. Bij Cordaan zijn er twee locaties waar je dit werk kunt doen. Op onderstaande locaties ben je vrij om te kiezen wat voor een soort werk je graag wilt doen.

Over Inpak & Sorteerwerk

Bij Inpak & Sorteerwerk kom je te werken in een groep, met de begeleider dicht in de buurt. Hier kun je op een rustig tempo, vakvaardigheden leren op het gebied van spullen ordenen, sorteren, monteren, demonteren, inpakken, labelen en stempelen. We werken hier met de Leerlijn Logistiek. Bij een goede ontwikkeling is het mogelijk om certificaten te behalen die door de branche erkend zijn. De Leerlijnen zijn gekoppeld aan het MBO niveau 1 Logistiek. 

Bij een goede ontwikkeling en kun je zelfstandig werken en is het ook mogelijk om bij een bedrijf te gaan werken, zoals een winkel of een magazijn. Binnen het Leerwerkbedrijf hebben wij hiervoor verschillende trajecten.

Wat vind je leuk?

Vind je het leuk om onderdelen samen te stellen tot een gereed product? Of pak je graag spullen in? Dan is werken bij West-End of op de Keienbergweg iets voor jou. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om te werken. Daarbij moet je rekening houden met het feit dat je komt te werken in een prikkelrijke omgeving waar redelijk veel beweging is. Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau en de werkdruk is niet hoog. 

Wat kun je leren?

 • Monteren/Demonteren;
 • In een werklijn een product samenstellen;
 • Omgaan met apparatuur;
 • Samenwerken;
 • Werkritme opbouwen;
 • Netjes werken;
 • Leren op tijd te komen;
 • Sociale vaardigheden.
 • West-End

  West-End is een grote werkvoorziening aan de Gerrie Knetemanlaan in Amsterdam-West. 

  Lees verder

 • Keienbergweg

  Keienbergweg is een grote locatie met verschillende afdelingen, waaronder een werkunit voor Inpak- en Sorteerwerk.

  Lees verder

 1. Informatie & Aanmelden

  Via onze afdeling Instroom: tel 020 229 00 88 of werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 2. Kennismaken & Intake

  We nemen contact op om jouw werkwensen en mogelijkheden te bespreken.

 3. We gaan voor je op zoek

  We helpen je om werk of een dagbesteding te vinden die bij jou past.