Werk & dagbesteding bij de Makro

De Makro is een groothandel in Amsterdam Zuidoost. Restaurants, winkels en bedrijven doen hier hun inkopen. Bij de Makro werk je in een groep in het magazijn of wat zelfstandiger in de winkel.

Over Makro

In de Makro worden allerlei producten verkocht, zowel food als non-food. Het is een groothandel waar bedrijven, restaurants en winkels hun inkopen kunnen doen. De Makro is een mooi bedrijf en iedereen hoort erbij. Je kunt hier zowel in de winkel als in het magazijn werken. Je start vaak in het magazijn, bij een goede ontwikkeling is het mogelijk om zelfstandig in de winkel werken. Wordt het wat te druk voor je in de winkel, dan is het altijd mogelijk om tussendoor je rust te pakken. Makro denkt graag mee met jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om meer te leren dan wat we hier benenden omschrijven. Heb je bepaalde leerwensen dan wordt er bij Makro gekeken of we dat kunnen realiseren. 

Past dit bij jou? 
Makro is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Maar het is wel werk. Het is belangrijk dat je opdrachten kunt aannemen, instructies begrijpt en die ook kunt uitvoeren. Bij Makro werk je in een groep en veel samen met collega's. Op een werkdag loop, sta en til je regelmatig spullen, het helpt als je daar geen moeite mee hebt. In het magazijn is de werkomgeving rustiger en overzichtelijker en in de winkel kan het soms drukker zijn. Wanneer je in de winkel werkt zul je klanten vriendelijk te woord staan, er netjes uitzien en soms een vraag beantwoorden of doorverwijzen naar een medewerker. 

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Het beveiligen van artikelen;
  • Vakken vullen;
  • Spiegelen;
  • De afdeling opgeruimd en schoon houden;
  • Afval sorteren en verwijderen;
  • In elkaar zetten van showmodellen;
  • Specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals schoonmaken van koelvitrines.

We werken hier met de methodiek leerlijnen voor Verkoop en Retail. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan het MBO entree opleiding.

Adres
De Flinesstraat 9
1114 AL Amsterdam

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding.
Meer weten over Makro Amsterdam op https://www.makro.nl/

Meer weten of aanmelden:
Neem dan contact op met onze afdeling instroom via 020-2290088
Mail: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Hebt je die nog niet, dan kunnen wij die voor je aanvragen.