Vrijwillige activiteiten

Steeds meer organisaties hechten eraan om naast hun eigen activiteiten ook iets te doen voor anderen, buiten de eigen organisatie: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). In ruil voor een ervaring of (leer)doel helpen bedrijven ons bij activiteiten en ondersteuning in projecten. De activiteiten zijn heel divers: een verfrissende wandeling van een uur, een actieve sport- en spelmiddag of bijvoorbeeld een vaartocht door de grachten van Amsterdam.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)

Steeds meer organisaties hechten eraan om naast hun eigen activiteiten ook iets te doen voor anderen, buiten de eigen organisatie: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). In ruil voor een ervaring of (leer)doel helpen bedrijven ons bij activiteiten en ondersteuning in projecten.

De activiteiten

De activiteiten zijn heel divers: een verfrissende wandeling van een uur, een actieve sport- en spelmiddag of bijvoorbeeld een vaartocht door de grachten van Amsterdam. Helpende handen worden ook ingezet bij het opknappen van ruimtes en tuinen waar cliënten wonen, werken en vrije tijd genieten. Denk aan het opfleuren van een balkon of het helpen in de tuinen van onze zorgboerderijen bij het binnenhalen van de jaaroogst.

Een bijzondere ontmoeting

Door de inzet van uw bedrijf ontvangen cliënten speciale aandacht, die anders niet mogelijk is. "Een dag met een lach op mijn gezicht”, aldus een cliënt. MBO biedt uw organisatie de gelegenheid een kijkje te nemen in een andere wereld. Door het contact met onze cliënten doet u verfrissende ideeën op en benadert u dingen vanuit een andere invalshoek. Samen met uw collega’s verwezenlijkt u de wens van cliënten, dit versterkt onderlinge verbindingen en geeft veel energie. Kortom: een bijzondere ontmoeting!

Contact & Inspiratie

Wij willen u graag inspireren tot een mooie maatschappelijke teamactiviteit, om samen een verschil te maken en wensen en lichtpuntjes te realiseren. Neem voor meer informatie contact op met Wendy Kattouw
E: wkattouw@cordaan.nl 

Wij vragen u minimaal 6 weken van tevoren contact op te nemen zodat er genoeg tijd is om de activiteit te plannen en teleurstellingen te voorkomen. Het duurt ongeveer twee weken voordat uw een voorstel voor een activiteit ontvangt.

Ervaringen