Kunst en cultuur

Voel jij liefde voor het podium, de beeldende of digitale kunst en wil je werken in de kunst- en cultuursector? Maak kennis met Theater LeBelle, Outsider Arten de Multimedia digitale kunst-groep.

Kunst en cultuur zie je overal om je heen en maak je elke dag mee. Je hoort je favoriete muziek, draagt kleding in de stijl die jij mooi vindt en je hebt bijvoorbeeld voorkeuren voor kleuren en vormen.

Je kijkt tv, ziet films en misschien ga je wel eens naar een voorstelling of speel je zelf theater. Bij Cordaan kun je zelf dagelijks bezig zijn met het maken van kunst.

Kunst en cultuur

 • In een donkere theaterzaal staat een cirkel mensen te klappen en te dansen, met in het midden een dansende jonge man.
  Toneel

  Theater LeBelle

  Theater LeBelle is een theaterwerkplaats voor mensen met een passie voor theater.

 • Beeldende kunst

  Outsider Art Atelier

  In het Outsider Art Atelier kun je kunst maken, werk exposeren en verkopen. Ook zijn er soms uitwisselingen met galeries in binnen- en buitenland.

 • Digital arts

  Multimedia digitale kunst

  Wil je leren filmen, fotograferen en vormgeven? Bij Kijkduin Media in Bos en Lommer werk je in een groep met beeld, geluid, camera's en computers.

Geïnspireerd door het nummer 'What Was I Made For' van Billie Eilish zijn de spelers van Theater LeBelle samen met Noa en Ot in gesprek gegaan. Wie zijn we? Waar zijn we voor gemaakt? Waar leven we voor? Met de antwoorden op deze vragen hebben ze het concept voor de video gemaakt en geven ze een inkijkje in hun belevingswereld. Spelers: Jelle, Khadija, Stefania, Blessed, Jarmo, Mila, Giovanni, Sabrin, Givenny, Lionel en Soumaya Regie: Noa Tielens & Ot Kleiterp Locatie: Cliffordstudio
Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl