Locatie

Landlust

Dagbesteding in een oude boerderij net buiten Diemen

Stammerdijk 25, Diemen

(020) 886 97 31
Vier handen houden een kleurplaat vast met paddenstoelen en vlinders. Twee van de handen hebben een oranje en roze kleurpotlood vast en kleuren de kleurplaat in

Landlust is een gezellig en knus dagcentrum net buiten Diemen. Het is een prachtige plek als je van rust en groen houdt. Je kunt hier meedoen aan activiteiten in een groep speciaal voor mensen met een ernstige of matige beperking.

Je kunt werken op de grafische groep, dan werk je met papier, stiften, potlood en kwast. Je kunt ook werken in het groen en in de horeca. In Landlust zijn altijd begeleiders in de buurt.

Wat vind je bij ons?

 • In Landlust kun je meedoen aan veel verschillende activiteiten. Omdat we in een natuurrijke omgeving zitten, doen we veel buitenactiviteiten zoals wandelen, papierprikken in het bos en meehelpen bij de kwekerij.

  Binnen zijn we vooral bezig met creatief werken, koken, muziek en ontspannen.

  Als je het leuk vindt kun je ook iedere week werken bij Albert Heijn. Daar helpen we met vakken vullen. We doen ook inpakwerk voor bedrijven in de buurt.

  Kun je een activiteit niet op je eigen groep doen? Dan kijken wij of het mogelijk is op een andere groep. 

 • Er is altijd een begeleider in de buurt. Wij kijken samen naar wat jij kan, wat je leuk vindt om te doen en wat je nog wilt leren. Je krijgt hier precies de begeleiding die jij nodig hebt.

  Jouw doelen en de afspraken die we samen maken, schrijven we in jouw persoonlijk plan. Ieder jaar kijken we of de afspraken en doelen nog kloppen, of jouw werkplek nog bij je past en of er nieuwe dingen zijn die je wilt leren of uitproberen.

 • Tijdens de lunch kun je een broodmaaltijd mee-eten. Soms kun je een extraatje kopen, zoals soep, tosti of salade.

 • Kun je niet zelf naar ons toekomen? Dan gaan wij samen kijken of we het vervoer op een andere manier kunnen regelen.

 • Heb je speciale vragen over bewegen, spreken, slikken en uitvoeren van dagelijkse handelingen? Dan kan een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist je misschien helpen. Dat noemen we 'behandeling'.

  Meer informatie over behandeling
Een vrolijk kijkende jongeman met zwart haar en oranje bodywarmer houd een bezem in zijn hand

Veelgestelde vragen

 • Om deel te kunnen nemen aan onze dagbesteding, heb je wel een indicatie nodig voor Wet Langdurige Zorg (Wlz). Heb je nog geen indicatie? Dan kun je dit zelf aan vragen bij Centrum Indicatiestelling Zorg of ons vragen om te helpen met de aanvraag.

  Centrum Indicatiestelling Zorg
 • Ja. Omdat het aantal plekken beperkt is, is de kans groot dat we je eerst op een wachtlijst moeten zetten. Maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te laten starten.

 • Om mee te doen aan onze dagbesteding, betaal je een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vind je op de website van het CAK

  Website van het CAK

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Aanmelden kan via onze afdeling instroom. Bel naar (020) 229 00 88 of stuur een e-mail naar werk-dagbesteding@cordaan.nl Of meld je aan via het aanmeldformulier.

 2. 2 Gesprek

  Wij bespreken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren, en welke groep bij jou past.

 3. 3 Kennismaken en meedoen

  We nodigen jou uit voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Voelt dat goed? Dan zetten we jou op onze wachtlijst en kun je hopelijk snel beginnen!

Contact

Landlust ligt in een prachtige, landelijke omgeving. Nadeel daarvan is dat we niet goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Vanaf de tram- of bushalte is het nog zeker 1,5 kilometer lopen. Als je naar onze dagbesteding toe komt moet je dus gebruik maken van eigen vervoer of groepsvervoer.

Adres
Stammerdijk 25
1112 AA Diemen
(020) 886 97 31

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl