Locatie

Dagbesteding Kadoelerbreek

Zinvolle en rustige activiteiten voor een fijne oude dag in Noord

Banne Buikslootlaan 145, Amsterdam

(020) 493 63 16

Kadoelerbreek staat in De Banne in Noord, en is de perfecte plek voor een zinvolle en rustige dagbesteding voor ouderen met een beperking. Hier kun je meedoen aan creatieve activiteiten.

De Banne is een levendige buurt met een gezellig winkelcentrum. We maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden en faciliteiten die deze buurt ons biedt zoals het park, restaurant en leuke winkels.

Wat vind je bij ons?

 • Je kunt hier meedoen aan verschillende activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. De nadruk ligt daarbij op creativiteit en ontspanning.

  Zo doen we hier veel aan tekenen, schilderen en knutselen. Maar je kunt hier ook meedoen aan snoezelen, puzzelen, voorlezen en muziek maken en luisteren.

  Daarnaast vinden we het heel leuk en gezellig om samen te eten. De ene keer maken we het eten zelf klaar, een andere keer brengen we een bezoekje aan het restaurant hier vlakbij.

 • Onze begeleiders zijn bijzonder creatief en vindingrijk.

  Er is altijd een begeleider in de buurt. Wij kijken samen naar wat jij kan, wat je leuk vindt om te doen en wat je nog wilt leren. We zorgen op deze plek voor rust en veiligheid zodat je op een relaxte en plezierige manier mee kunt doen aan onze activiteiten.

  Jouw doelen en de afspraken die we samen maken, schrijven we in jouw persoonlijk plan. Ieder jaar kijken we of de afspraken en doelen nog kloppen, of jouw werkplek nog bij je past en of er nieuwe dingen zijn die je wilt leren of uitproberen.

 • Tijdens de lunch kun je een broodmaaltijd of een lekker soepje mee-eten.

 • Kun je niet zelf naar ons toekomen? Dan gaan wij samen kijken of we het vervoer op een andere manier kunnen regelen.

 • Heb je speciale vragen over bewegen, spreken, slikken en uitvoeren van dagelijkse handelingen? Dan kan een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist je misschien helpen. Dat noemen we 'behandeling'.

  Meer informatie over behandeling
"Geen druk, geen haast; gewoon lekker relaxed. Hier kan ik op mijn eigen tempo meedoen."
Deelnemer aan Dagbesteding Kadoelerbreek

Veelgestelde vragen

 • Dagelijks nemen er 10 tot 15 mensen deel aan onze dagbestedingsactiviteiten. We zijn een knusse en gezellige groep waar iedereen op zijn of haar eigen manier en tempo kan meedoen.

 • Om deel te kunnen nemen aan onze dagbesteding, heb je wel een indicatie nodig voor Wet Langdurige Zorg (Wlz). Heb je nog geen indicatie? Dan kun je dit zelf aan vragen bij Centrum Indicatiestelling Zorg of ons vragen om te helpen met de aanvraag.

  Centrum Indicatiestelling Zorg
 • Ja. Omdat het aantal plekken beperkt is, is de kans groot dat we je eerst op een wachtlijst moeten zetten. Maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te laten starten.

 • Om mee te doen aan onze dagbesteding, betaal je een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vind je op de website van het CAK

  Website van het CAK

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Aanmelden kan via onze afdeling instroom. Bel naar (020) 229 00 88 of stuur een e-mail naar werk-dagbesteding@cordaan.nl Of meld je aan via het aanmeldformulier.

 2. 2 Gesprek

  Wij bespreken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren, en welke groep bij jou past.

 3. 3 Kennismaken en meedoen

  We nodigen jou uit voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Voelt dat goed? Dan zetten we jou op onze wachtlijst en kun je hopelijk snel beginnen!

Contact

Kadoelerbreek is bereikbaar met bus 34 vanaf metrostration Noord. Ga vanaf daar richting Noorderpark en stap uit bij halte Statenjachtstraat. Kom je met de auto? Parkeer dan in de Crabschuytstraat 130 en pak de lift naar de eerste verdieping voor dagbesteding Kadoelerbreek.

Adres
Banne Buikslootlaan 145
1034 AC Amsterdam
(020) 493 63 16

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl