Locatie

Dagbesteding Gerrie Knetemannlaan

Gezellige, creatieve activiteiten voor ouderen in Bos & Lommer

Gerrie Knetemannlaan 200/270, Amsterdam

(020) 553 70 13

Als oudere met een verstandelijke beperking kun je bij de Gerrie Knetemannlaan terecht voor gezelligheid, creativiteit en producten maken. Bijvoorbeeld voor ons eigen label Bijzonder Amsterdams.

De dagbestedingsruimte is licht en ruim en nodigt uit je om creatief bezig te zijn. Er is voldoende ruimte voor een rolstoel of rollator.

De ruimte voor dagbesteding hoort bij een groot gebouw waar je ook kunt wonen, lunchen in de lunchroom en werken in een textielatelier.

Wat vind je bij ons?

 • De nadruk ligt bij ons op creatieve activiteiten en op het produceren van schriften, schalen en sjaals. Je kunt hier zowel individueel als in groepsverband aan diverse producten werken.

  We werken hier veel met textiel, papier en planten. En vinden het belangrijk dat deelnemers hier ook voldoende ontspanning en rust kunnen vinden.

 • Er is altijd een begeleider in de buurt. Wij kijken samen naar wat jij kan, wat je leuk vindt om te doen en wat je nog wilt leren. Je krijgt hier precies de begeleiding die jij nodig hebt. Alles wat je zelf kunt, dat blijf je natuurlijk zelf doen. Zo blijf je actief en gezond.

  Onze begeleiders zijn creatief en vindingrijk. Ze bedenken iedere keer weer leuke nieuwe producten en activiteiten.

  Jouw doelen en de afspraken die we samen maken, schrijven we in jouw persoonlijk plan. Ieder jaar kijken we of de afspraken en doelen nog kloppen, of jouw werkplek nog bij je past en of er nieuwe dingen zijn die je wilt leren of uitproberen.

 • Tijdens de lunch kun je een broodmaaltijd mee-eten. Soms kun je een extraatje kopen, zoals soep, tosti of salade.

 • Kun je niet zelf naar ons toekomen? Dan gaan wij samen kijken of we het vervoer op een andere manier kunnen regelen.

Een hand houdt een papieren bloem omhoog, gemaakt van oranjerode theezakjes

Veelgestelde vragen

 • Om deel te kunnen nemen aan onze dagbesteding, heb je wel een indicatie nodig voor Wet Langdurige Zorg (Wlz). Heb je nog geen indicatie? Dan kun je dit zelf aan vragen bij Centrum Indicatiestelling Zorg of ons vragen om te helpen met de aanvraag.

  Centrum Indicatiestelling Zorg
 • Ja. Omdat het aantal plekken beperkt is, is de kans groot dat we je eerst op een wachtlijst moeten zetten. Maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te laten starten.

 • Om mee te doen aan onze dagbesteding, betaal je een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vind je op de website van het CAK

  Website van het CAK

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Aanmelden kan via onze afdeling instroom. Bel naar (020) 229 00 88 of stuur een e-mail naar werk-dagbesteding@cordaan.nl Of meld je aan via het aanmeldformulier.

 2. 2 Gesprek

  Wij bespreken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren, en welke groep bij jou past.

 3. 3 Kennismaken en meedoen

  We nodigen jou uit voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Voelt dat goed? Dan zetten we jou op onze wachtlijst en kun je hopelijk snel beginnen!

Contact

Onze locatie is goed bereikbaar, bijvoorbeeld met de metro. We zitten vlakbij metrostation Jan van Galenstraat. Tram 7 en bus 15 stoppen op de Hoofdweg, halte Erasmusgracht.

Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren.

Adres
Gerrie Knetemannlaan 200/270
1061 MC Amsterdam
(020) 553 70 13

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl