Locatie

Dagbesteding De Kadoeler

Een plek waar je de ruimte en aandacht krijgt om te werken aan je herstel.

Banne Buikslootlaan 147, Amsterdam

(020) 493 63 39
Een jonge man met kort haar, een baardje en een zwart koksuniform serveert een dienblad met drie kopjes koffie op een houten tafel. Aan tafel zitten drie mensen.

De Kadoeler is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Heb je behoefte aan gezelligheid en wil je jezelf nuttig maken? Dan ben je hier helemaal op je plek. Want in De Kadoeler werken en zorgen wij voor elkaar.

We organiseren en bedenken hier samen met jou activiteiten. Je krijgt van ons de aandacht en ruimte die je nodig hebt voor je herstel. Onze coaches zijn er om jou te ondersteunen en sturen bij als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

 • De activiteiten en ondersteuning die wij bieden kosten jou als deelnemer meestal niets. Er zijn enkele activiteiten waar we een kleine vergoeding voor kunnen vragen i.v.m. materiaalkosten. Voor een klein bedrag kun je hier ook een drankje, kopje soep of een warme maaltijd krijgen. Wij worden gefinancierd door de gemeente.

 • Als je regelmatig mee doet aan activiteiten of als je coaching of ondersteuning nodig hebt, vragen wij om een indicatie. Heb je nog geen indicatie? Dan kunnen wij deze voor jou aanvragen.

 • Wij werken in De Kadoeler met coaches die jou kunnen helpen met herstellen van je psychische klachten. Dat doen we door ons te richten op 5 leefgebieden:
  1) Vrije tijd
  2) Betekenisvol werk
  3) Gezondheid
  4) Sociale contacten
  5) Talentontwikkeling
  Het leven kan soms ook even tegenzitten. Wij zijn er ook dan om jou door die lastige fase heen te loodsen.

 • Zeker, je bent bij ons van harte welkom en hoeft je bezoek niet aan te kondigen. Je kunt op elk moment van de dag langskomen, natuurlijk wel binnen de openingstijden.

 • De Kadoeler is van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur geopend.
  Op sommige woensdagen zijn we zelfs tot 20.00 uur open. Dit kun je navragen bij onze coaches.

"Ik slaap altijd als een roos als ik bij De Kadoeler ben geweest. Na een dagje inloop kom ik doodmoe maar voldaan thuis. Door onder de mensen te zijn, help ik mezelf ook een beetje."
Petra Deelnemer dagbesteding in De Kadoeler

Meedoen en meewerken

Actief meedoen, meedenken en helpen vinden wij belangrijk. Natuurlijk wel binnen jouw mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met het organiseren van een gezellig uitstapje of help je in de keuken bij het (voor)bereiden van een lekkere maaltijd.

Wil jij je vanuit hier verder ontwikkelen en zinvol bezig zijn. Dan is meewerken ook een optie. Je kunt dan bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen in onze wijk. Daarnaast kun je ook werkzaamheden verrichten voor een bedrijf of maatschappelijke organisatie. Hier kun je dan werkervaring op doen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Gaat dat goed en smaakt het naar meer? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een betaalde baan.Je ziet een vrouw met een zwarte knot vanaf haar rug. Ze roert in een metalen schaal op een metalen tafelblad aan een groot raam aan de straat met daarop stickers van Amsterdamse grachtenpandjes.
In een industriële keuken werkt iemand met een zwarte koksbuis en blauwe handschoenen aan. Hij bereidt kip in een grote vergiet. Op de achtergrond zie je 2 personen in dezelfde werkkleding.
Twee personen zitten in gesprek aan een tafel in een algemene ruimte met vrolijke kleuren. Op de achtergrond is een bar te zien. De man links luistert aandachtig en de persoon rechts vertelt.

Contact

De Kadoeler is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf Centraal station bus 34 richting Buikslotermeerplein en stap uit bij Statenjachtstraat. Vanaf hier is het nog maar 2 minuten lopen.

Gegevens
(020) 493 63 39

Adres
Banne Buikslootlaan 147, 1034 Amsterdam


In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl