Horeca & Catering Westergasfabriek

Werken bij Horeca & Catering Westergasfabriek, is werken op één van de meest bijzondere plek in Amsterdam. Gelegen in het gezellige Westerpark. Hier werken wij voor verschillende bedrijven op het terrein. Bedrijven zoals Tony Chocolonely, Brouwerij Troost, De Bakkerswinkel, restaurant Petit Caron en nog meer. Omdat we voor verschillende bedrijven werken, kun je hier werkervaring opdoen binnen verschillende werkactiviteiten. Wat alle werkzaamheden wel gemeen hebben is dat het horecagerichte activiteiten zijn.

 

Over Westergasfabriek

Wil je ook werken op één van de mooiste en sociaalste plekken in Amsterdam? Wij werken in het Westerpark, voor bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek. Wij werken hier met een grote groep en zijn zichtbaar aanwezig. We maken hier echt deel uit van de omgeving. Het Leerwerkbedrijf met al haar deelnemers, zijn niet meer weg te denken uit het terrein van de Westergasfabriek.

De Westergasfabriek is een leerwerkplek waar deelnemers op verschillende niveaus kunnen werken. Ook de mate van begeleiding verschilt. Er wordt dagelijks met elkaar gestart op de kinderboerderij voor wie dat wil. Van daaruit word je ingedeeld bij een van de bedrijven of op de kinderboerderij zelf. Er wordt goed gekeken naar jullie wensen en de wensen van de bedrijven. Alle bedrijven hebben een sociaal hart. Wat het werken bij Horeca & Catering Westergasfabriek zo bijzonder maakt is dat je zelf de mate van begeleiding die je nodig hebt kunt aangeven. Heb je een keer je dag niet, dan is dat geen probleem. Het is dan mogelijk om zonder werkdruk te werken met begeleiding in de buurt. Kun je wel veel zelfstandigheid aan en doorloop je de leerlijnen goed? Dan kun je doorstromen naar een van de bedrijven, waar je meer zelfstandig werkt. De begeleider is dan op afstand en komt een paar keer per dag eventjes kijken of alles goed gaat en of je vragen hebt.

Op locatie Westergasfabriek kan iedereen op zijn eigen functioneringsniveau werken, van een zeer beschermde werkplek tot zelfstandig betaald werk.

Past dit bij jou?
Werken bij Horeca & Catering Westergasfabriek betekent wel dat je veel loopt en staat. Je bent grotendeels van de dag in beweging om eten voor te bereiden, schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren of gasten te woord te staan. Omdat je horecagerichte werkzaamheden uitvoert is het belangrijk dat je er netjes uit ziet, schoon kunt werken en het leuk vindt om met mensen te werken. Locatie Westergasfabriek is een drukbezochte omgeving waar veel Amsterdammers en toeristen hun vrije tijd doorbrengen. Daardoor kan het terrein soms druk en rumoerig zijn. Het is belangrijk dat je van deze gezelligheid houdt.

Wat kun je leren?
Wat je kunt leren verschilt per bedrijf. Maar wat je leert past bij Horeca & Catering.

 •  Tafels dekken voor de lunch en het diner;
 •  Koffieautomaten aanvullen;
 •  Boodschappen doen;
 •  Werken in de spoelkeuken;
 •  Tafels schoonmaken;
 •  Lunch verzorgen;
 •  Het oppoetsen van glazen;
 •  Terras opbouwen;
 •  Klanten bedienen;
 • Snijden van groente;
 • Samenwerken;
 • Werknemersvaardigheden.

We werken hier met de methodiek leerlijnen voor Horeca en Facilitair. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan een erkende opleiding, MBO Horeca en de branche erkende opleiding Facilitair. 

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vindt je meer informatie over werk en dagbesteding. 
Op de pagina van Horeca & Catering staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor werken in deze sector.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.