Horeca & Catering Westergasfabriek

Werken bij Horeca & Catering Westergasfabriek, is werken op één van de meest bijzondere plekken in Amsterdam. Gelegen in het gezellige Westerpark. Hier werken wij voor verschillende bedrijven op het terrein. Bedrijven zoals Tony Chocolonely, Brouwerij Troost, De Bakkerswinkel, restaurant Petit Caron en nog meer.

Over Westergasfabriek

Wil je ook werken op één van de mooiste en sociaalste plekken in Amsterdam? Op het terrein van de Westergasfabriek werken we met een grote groep en zijn we zichtbaar aanwezig. We maken deel uit van de omgeving en zijn er niet meer weg te denken.

Het is een leerwerkplek waar deelnemers op maat kunnen werken. Er wordt dagelijks met elkaar gestart op de kinderboerderij voor wie dat wil. Van daaruit word je ingedeeld bij een van de bedrijven of op de kinderboerderij zelf. Er wordt goed gekeken naar jullie wensen en de wensen van de bedrijven. Het is ook mogelijk om zonder werkdruk te werken met begeleiding in de buurt. Kun je wel veel zelfstandigheid aan en doorloop je de leerlijnen goed? Dan kun je doorstromen naar een van de bedrijven, waar je meer zelfstandig werkt.

Past dit bij jou?
Werken bij Horeca & Catering betekent wel dat je veel loopt en staat. Je bent grotendeels van de dag in beweging om eten voor te bereiden, schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren of gasten te woord te staan. Omdat je horecagerichte werkzaamheden uitvoert is het belangrijk dat je er netjes uit ziet, schoon kunt werken en het leuk vindt om met mensen te werken. Locatie Westergasfabriek is een drukbezochte omgeving waar veel Amsterdammers en toeristen hun vrije tijd doorbrengen. Daardoor kan het terrein soms druk en rumoerig zijn. Het is belangrijk dat je van deze gezelligheid houdt.

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in. Wat je kunt leren verschilt per bedrijf. 

 •  Tafels dekken voor de lunch en het diner;
 •  Koffieautomaten aanvullen;
 •  Boodschappen doen;
 •  Werken in de spoelkeuken;
 •  Tafels schoonmaken;
 •  Lunch verzorgen;
 •  Het oppoetsen van glazen;
 •  Terras opbouwen;
 •  Klanten bedienen;
 •  Snijden van groente;
 •  Samenwerken;
 •  Werknemersvaardigheden.

We werken hier met de methodiek leerlijnen voor Horeca. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan onderdelen van het MBO-opleiding Horeca.

Bekijk hier het filmpje over werken op het terrein van het Westergasfabriek

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding. 
Op de pagina van Horeca & Catering staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor werken in deze sector.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.