Parkhof

Parkhof

 • Parkhof 100, Amsterdam

Wonen en dagbesteding met extra ondersteuning in Zuidoost

Parkhof is een groot, modern gebouw in Zuidoost. Het gebouw is kleurrijk en sfeervol ingericht. Er wonen mensen met een verstandelijke beperking die extra ondersteuning en zorg nodig hebben. Ouderen bijvoorbeeld, jongeren met een lichte verstandelijke beperking en mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Er zijn ook twee groepen voor dagbesteding: één groep voor ouderen met een verstandelijke beperking, en een groep voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problemen.

Wonen in Parkhof

Dagbesteding in Parkhof

 • Dagbesteding voor ouderen

  Ouderen met een verstandelijke beperking die graag overdag bezig zijn, kunnen meedoen aan activiteiten in Parkhof. Op de ouderengroep zijn de activiteiten aangepast. Het tempo ligt laag en er hoeft niet meer zo veel. U kunt bijvoorbeeld alleen ochtenden of middagen werken, en er zijn veel momenten van ontspanning en rust. De ruimte is ruim en gezellig. Er zijn geen drempels en de verlichting is goed. Er is genoeg ruimte om met rolstoelen en looprekjes te kunnen bewegen.

  Dagbesteding voor ouderen

 • Dagbesteding in de buurt: Gaasperdam

  Vlakbij Parkhof is Gaasperdam: een modern dagactiviteitencentrum met grote, lichte ruimtes voor mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam Zuidoost. De activiteiten vinden er plaats in groepen. Gaasperdam is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een matige of ernstige verstandelijke beperking die extra begeleiding nodig hebben.

  Dagcentrum Gaasperdam

Contact

 • Bel

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Parkhof 100 | 1106 TA | Amsterdam

Bereikbaarheid

Parkhof is goed bereikbaar. Metrostation Reigersbos is op 500 meter afstand. Van hier reist u gemakkelijk naar Centraal Station en het centrum van Amsterdam. Komt u met de auto? Bij Parkhof parkeert u gratis.