Gezondheidskiosk De Gooyer

Gezondheidskiosk De Gooyer

  • Von Zesenstraat 298, Amsterdam
  • 06 1311 2687

De Gezondheidskiosk wijst u de weg binnen de gezondheidszorg

Samen met Cordaan zoeken studenten van de Hogeschool van Amsterdam antwoord op uw vragen rondom uw gezondheid. U kunt bij ons terecht met alle vragen die direct of indirect met uw algehele gezondheid te maken hebben. We luisteren in een persoonlijk gesprek naar uw verhaal en geven u advies en praktische tips. Wij zijn niet uw behandelaar maar kunnen u wel helpen bij het vinden van de juiste behandelaar.

Samen zoeken we een antwoord dat bij uw vraag en situatie past.

Praktijksituatie 1

Mevrouw Panka is 73 jaar. Zij woont nu enkele jaren in de Dapperbuurt. Sinds 2015 is mevrouw verlamd aan haar linkerzijde. Mevrouw Panka is in staat zelfstandig een broodmaaltijd klaar te maken. Mevrouw heeft echter behoefte om een paar dagen in de week een warme maaltijd te eten. Wij nodigen haar uit om naar de gezondheidskiosk te komen. Samen bekijken we welke opties er in de buurt zijn en welke het beste bij mevrouw past.

Praktijksituatie 2

Mevrouw Hofman is 19 jaar. Mevrouw wil graag van zorgverzekering wisselen, omdat het er zo veel zijn weet zij niet welke verzekering het beste bij haar situatie aansluit. Wij nodigen mevrouw uit om naar de gezondheidskiosk te komen. Wij bekijken samen welke verzekering het beste bij haar past.

Praktijksituatie 3

De heer Polak is 40 jaar en werkeloos vanwege zijn gezondheidsproblemen. De heer Polak heeft minder te doen dan voorheen en is op zoek naar dagbesteding waar hij andere mensen kan ontmoeten. Vanwege zijn financiële problemen mag dit niet te duur zijn. Wij nodigen de heer Polak graag uit om naar de gezondheidskiosk te komen. Wij brengen zijn interesses in kaart en zoeken vervolgens samen een leuke dagbesteding.

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam zijn vanuit de opleidingen Ergotherapie, Oefentherapie Mensendieck en Verpleegkunde betrokken bij De Gezondheidskiosk. Vanuit hun vakkundige kennis willen zij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mensen uit de Dapperbuurt.

Openingstijden

Wij zijn voor u bereikbaar op:

Woensdag: 9.00 – 12.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 16.00 uur

Contact

  • Bel 06 1311 2687

    woensdag van 09.00 - 12.00 uur en vrijdag van 13.00 - 16.00 uur. Feestdagen gesloten.

  • Bezoekadres

    Von Zesenstraat 298 | 1093 BJ | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Gezondheidskiosk is goed te bereiken via Openbaar Vervoer. Tram 14 brengt u naar het Flevopark, de Dam, het Waterlooplein en Slotermeer. Bus 22 stopt voor de deur en rijdt naar het Centraal Station en de Spaarndammerbuurt. Station Muiderpoort is op loopafstand.