De Marius Meijboom

De Marius Meijboom

  • Marius Meijboomstraat 109-111, Amsterdam
  • (020) 346 23 00

Wonen met intensieve ondersteuning op IJburg

De Marius Meijboom is een nieuw, modern gebouw op IJburg. Het gebouw is kleurrijk en sfeervol ingericht. Er wonen mensen met een meervoudig complexe beperking die extra ondersteuning en zorg nodig hebben. Het is een samenwerkingsverband van Cordaan, Ons Tweede Thuis en Omega.

Kinderen en volwassenen met een meervoudige complexe handicap

Wonen doe je het liefst thuis in een vertrouwde, veilige omgeving. Soms kan dat niet en zult u ervoor moeten kiezen om uw kind elders te laten wonen. Dit kan zijn omdat uw kind zoveel specialistische zorg nodig heeft, dat het thuis niet meer haalbaar is. Voor cliënten met een meervoudige complexe beperking (MCG) hebben we een speciale woning op IJburg.

Wonen op IJburg

De woning is geheel aangepast voor mensen met een meervoudige complexe handicap (MCG). We hebben zes groepen van zes cliënten elk groep met een eigen kleur en identiteit. Iedereen heeft een eigen zit-slaapkamer, vaak met aangepaste meubels. We hebben zes mooie, gezellige huiskamers met voldoende ruimte voor rolstoelen en andere voorzieningen.

De woning op IJburg heeft een groot balkon. In de snoezelruimtes kunnen de kinderen zich heerlijk ontspannen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over De Marius Meijboom? Neem dan contact op met het

Zorgloket van Cordaan Jeugd
(020) 630 62 62
e-mail: zorgloketjeugd@cordaan.nl

Contact

  • Bel (020) 346 23 00

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Marius Meijboomstraat 109-111 | 1087 LD | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Marius Meijboom is goed te bereiken met tram 26 vanaf Centraal Station, en met bus 66 vanaf Station Bijlmer Arena. Let op! De halte is (nog) niet rolstoeltoegankelijk. Komt u met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 09:00 - 19:00 uur.