Darkom - dagactiviteiten

Darkom - dagactiviteiten

  • Pieter Calandlaan 84, Amsterdam
  • 06-15 02 35 24

Dagbesteding voor Marokkaanse ouderen

Darkom is een speciale dagvoorziening voor ouderen van Marokkaanse komaf in de Osdorperhof.  'Darkom' is het Marokkaanse woord voor 'Gastenhuis'. 

Wat kan Darkom voor u betekenen?

Wij bieden een gezellige plek waar ouderen met een Marokkaanse achtergrond elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. Darkom gaat uit van uw cultuur en levensovertuiging, omdat wij graag willen dat u zich bij Darkom thuisvoelt. U kunt uiteraard zelf bepalen aan welke activiteiten u wilt deelnemen.

Marokkaanse cultuur

Darkom houdt rekening met uw cultuur. Er zijn medewerkers met een Marokkaanse achtergrond die uw moedertaal spreken. Tussen de middag kunt u bij ons een halal maaltijd gebruiken.

Vergoeding

Dagbesteding bij Darkom wordt betaald uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of et langdurige zorg indicatie (Wlz). Heeft u nog geen indicatie voor Wmo of Wlz dan kunnen wij dat voor u regelen. U kunt ook op de dagbesteding terecht met een persoonsgebonden budget (pgb)

Met een wmo-indicatie betaald u geen eigen bijdrage. Ontvangt u zorg vanuit de wlz dan betaald u een eigen bijdrage. Het CAK bepaalt de hoogte van deze bijdrage. Lees meer over de eigen bijdrage op de website van het CAK.

Aanmelden

Voor meer informatie en voor uw aanmelding voor dagbesteding bij Darkom kunt u contact met ons opnemen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Ons telefoonnummer is: 06 150 23 524

Contact

  • Bel 06-15 02 35 24

    maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

  • Bezoekadres

    Pieter Calandlaan 84 | 1068 NP | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Darkom Osdorperhof is goed bereikbaar met tram 1 en 17 (halte Meer en Vaart), bus 63 en 753 (C.K. Eloutstraat) Komt u met de auto? Houd dan rekening met de blauwe zone. Hier kunt u tot twee uur lang gratis parkeren met een parkeerschijf. Als bezoeker van de dagbesteding kunt u eventueel opgehaald en thuisgebracht worden door ons eigen, gratis vervoer.