Dagcentrum Kadoelerbreek

Dagcentrum Kadoelerbreek

  • Banne Buikslootlaan 141, Amsterdam
  • (020) 493 63 18

Dagactiviteiten met zorg voor ouderen in Noord

Kadoelerbreek is een dagcentrum voor thuiswonende ouderen met lichamelijke klachten of cognitieve problemen die extra ondersteuning of zorg kunnen gebruiken. Wij bieden professionele zorg, begeleiding en activiteiten aan in een gezellige en moderne omgeving.

Welkom!

Bij dagcentrum de Kadoelerbreek zijn wij gespecialiseerd in het bieden van zorg, ondersteuning en begeleiding op de dagbesteding. Onze locatie is uitgerust met speciale hulpmiddelen zoals rustbedden, actieve en passieve lift en er is een fitnessruimte aanwezig. Wordt de zorg thuis soms een beetje te veel. Ook daar kunnen wij u bij ondersteunen. Denk aan mantelzorgondersteuning of informatie en advies over zorg en zelfstandig thuis wonen.

In verbinding met de buurt

Midden in de Banne, gevestigd in het dienstencentrum voor sociale ontmoeting en medische ondersteuning zit onze dagcentrum de Kadoelerbreek. In dit centrum zit ook de Buren Kadoelerbreek. Hier hebben we een nauwe samenwerking mee. Zij verzorgen voor ons de dagelijkse lunch.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom om kennis met ons te komen maken. Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Activiteiten

Medewerkers en vrijwilligers van Kadoelerbreek begeleiden iedere dag activiteiten die aansluiten bij de wensen van onze bezoekers of activiteiten die u helpen bij het zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Bijvoorbeeld; huishoudelijke activiteiten, sport & spel, zang, klassieke muziek, bak- & kookactiviteiten, creatieve- en geheugenactiviteiten.

Tussen de middag eten we gezamenlijk - naar keuze - een warme maaltijd of broodmaaltijd.

 

Hoe kunt u deelnemen?

U kunt altijd een afspraak maken voor informatie of advies over zorg, mantelzorg ondersteuning of over langer thuis blijven wonen,

Om deel te nemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Dat kan een wmo indicatie zijn of een wlz. Heeft u die nog niet dan kunnen wij u hier bij ondersteunen.

Bent u onbekend met de dagbesteding. Kom eens langs voor een kopje koffie en maak kennis met onze locatie en diensten.

Vergoeding van de zorg

Voor het meedoen aan dagactiviteiten in de Kadoelerbreek, heeft u een wmo indicatie nodig van Gemeente Amsterdam of een Wet Langdurige Zorg (wlz) indicatie. Wij kunnen u ondersteunen bij de aanvraag van deze indicaties.

Wat betaalt u zelf?

Heeft u een wmo indicatie, dan hoeft u geen eigen bijdrage te betalen. Bij een wlz indicatie wordt er een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd. Dat is vanuit de wet geregeld. Meer informatie over de eigen bijdrage is te vinden op de website van CAK.

Aanmelden

Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Dagcentrum Kadoelerbreek en vragen naar één van onze medewerkers:
(020) 493 63 18.

Contact

  • Bel (020) 493 63 18

    maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 16:30 uur

  • Bezoekadres

    Banne Buikslootlaan 141 | 1034 AC | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Kadoelerbreek is bereikbaar met de bus 34 vanaf station Gare du Noord (metrostation Noord ) richting Noorderpark en uitstappen bij de halte Statenjachtstraat. Met de auto: Wijk Banne Buiksloot in Amsterdam Noord, parkeren in de Crabschuytstraat 130, met de lift naar 1 hoog richting dagbesteding Kadoelerbreek.