Dagcentrum Kadoelerbreek

Dagcentrum Kadoelerbreek

  • Banne Buikslootlaan 141, Amsterdam
  • (020) 493 63 18

Professionele begeleiding bij dagactiviteiten voor ouderen in Noord

Kadoelerbreek is een dagcentrum voor ouderen met lichamelijke klachten of lichte psychiatrische problemen die nog thuis wonen. U kunt hier iedere dag meedoen aan gezellige en ontspannende activiteiten. Het overdag onder de mensen zijn, helpt u langer zelfstandig thuis te wonen.

Welkom!

Wilt u weten wat Kadoelerbreek u kan bieden? U bent van harte welkom om kennis met ons te komen maken. Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 16.30 uur.

Kadoelerbreek Wonen

Kadoelerbreek Wonen is een moderne, kleine woonlocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking. In vier kleine groepen bieden we intensieve zorg, ook aan bewoners met beginnende dementie. Het adres van Kadoelerbreek Wonen is: Crabschuytstraat 122/128.
Meer informatie over Kadoelerbreek Wonen.

Activiteiten

Medewerkers en vrijwilligers van Kadoelerbreek begeleiden iedere dag activiteiten die aansluiten bij de wensen van onze bezoekers: sport & spel, zang, klassieke muziek, bak- & kookactiviteiten, creatieve- en geheugenactiviteiten. Tussen de middag eten we gezamenlijk - naar keuze - een warme maaltijd of broodmaaltijd.

Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie helpen uw zelfstandigheid te behouden of verbeteren, zodat u langer thuis kunt wonen. Als u niet zelf naar het dagcentrum kunt komen, verzorgen wij het vervoer met onze vervoerder.

Onze werkwijze

In Kadoelerbreek werken verzorgenden, een verpleegkundige, activiteitenbegeleiders, therapeuten, een maatschappelijke werker en een specialist ouderengeneeskunde nauw samen. Zij bieden professionele zorg, begeleiding en ondersteuning.

Met een persoonlijk programma delen we de dag overzichtelijk in. Dit programma leggen we vast in een persoonlijk werkplan.

Vergoeding van de zorg

Voor het meedoen aan dagactiviteiten in Kadoelerbreek (dagverzorging of dagbehandeling) heeft u een indicatie nodig van Gemeente Amsterdam. Wij kunnen u ondersteunen bij de aanvraag van deze indicatie.

Wat betaalt u zelf?

Voor begeleiding van Kadoelerbreek betaalt u een eigen bijdrage. Dat heeft de overheid zo geregeld.

Informatie over de verplichte eigen bijdrage kunt u krijgen bij het CAK.

Aanmelden

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Dagcentrum Kadoelerbreek en vragen naar één van onze medewerkers:
(020) 493 63 18.

Contact

  • Bel (020) 493 63 18

    maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 16:30 uur

  • Bezoekadres

    Banne Buikslootlaan 141 | 1034 AC | Amsterdam

Bereikbaarheid

Dagcentrum Kadoelerbreek is goed bereikbaar met bus 34 en 36 vanaf Centraal Station (halte Tjalkstraat) en bus 125 (halte Koopvaadersplantsoen). Komt u met de auto? Dan parkeert u bij Kadoelerbreek gratis.