Dagcentrum Eben Haezer

Dagcentrum Eben Haezer

 • Wisseloord 219, Amsterdam
 • (020) 564 21 68

Dagactiviteiten bij Eben Haëzer

Woont u in Zuidoost en wilt u onder de mensen blijven? Bij Eben Haëzer kunt u een kopje koffie komen drinken en de krant lezen, maar ook meedoen aan een spelletje, of bewegingsactiviteit. Buurtbewoners vanaf 55 jaar zijn van harte welkom.
Kom eens langs om te kijken en de sfeer te proeven!

Voor wie?

De deuren van ons dagcentrum staan open voor alle senioren in stadsdeel Zuidoost en hun mantelzorgers. Hebt u een vraag of wens met betrekking tot zorg, uw welzijn of activiteiten? Kom dan eens langs om uw mogelijkheden te bespreken.

Zo lang mogelijk thuis

U woont het liefst in uw eigen huis. Zo lang dat verantwoord is en u zich er prettig bij voelt. Wij helpen u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te blijven wonen. Dit doen wij samen met u, uw mantelzorger(s), vrijwilligers, ons team en andere organisaties in de buurt.

Wat we voor u doen

 • we begeleiden u bij het samen uitvoeren van individuele en groepsactiviteiten
 • we ondersteunen u bij een fysieke hulpvraag of -vragen
 • we adviseren u en zoeken samen naar oplossingen bij problemen of vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn

Wat kunt u tijdens uw bezoek verwachten?

Wij bieden een dagprogramma dat aansluit bij uw wensen en behoeftes. Aan welke activiteiten u wilt deelnemen, bepaalt u, in afstemming met ons, zelf. Uw vraag staat altijd voorop. Naast de activiteiten kunt u tijdens uw bezoek aan het dagcentrum gebruik maken van een maaltijd. Soms vragen we hiervoor een kleine vergoeding.

Als u een indicatie heeft van uw huisarts kunt u terecht bij onze fysiotherapeut. Indien nodig kunt u met speciaal vervoer worden opgehaald en thuisgebracht.

Mantelzorgers

Mantelzorgers zijn van harte welkom om mee te doen met onze activiteiten en bezoekers hierbij te ondersteunen. Ook kunt u bij ons advies krijgen over uw eigen situatie. Kom gerust eens langs hiervoor of voor een kopje koffie of spelletje, om naast mantelzorger ook gewoon partner/ (klein-)kind/ buurman te zijn.

Openingstijden

Dagcentrum Eben Haëzer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur. De bezoektijden zijn van 10.00 - 15.30 uur.

Contact

 • Bel (020) 564 21 68

  maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Wisseloord 219 | 1106 MB | Amsterdam

Bereikbaarheid

Eben Haëzer is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Metrohalte Gein ligt op loopafstand. De metro brengt u naar het centrum van Amsterdam en Centraal Station. Vragen? U kunt ons altijd een email sturen via: dagcentrumeh@cordaan.nl