Dagbesteding De Buitenhof

Dagbesteding De Buitenhof

  • Europaboulevard 352, Amsterdam
  • 06 554 28 937

Dagbesteding de Buitenhof

Op 'Ons Dorpsplein' kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, ook als U niet in de Buitenhof woont. Bij onze activiteiten, maar ook voor een kopje koffie of een maaltijd zijn buurtbewoners namelijk van harte welkom.

De Omgeving

De Buitenhof ligt in een rustige, groene omgeving. Tegenover De Buitenhof is het Amstelpark. U kunt er prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. Ook langs de Amstel kunt u een prachtige wandeling maken. Het Kastelenplein is in de buurt van De Buitenhof. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Winkelcentrum Gelderlandplein is de ideale plek voor een gezellig middagje winkelen.

Ook voor de buurt en familie

De Buitenhof biedt ook allerlei dagelijkse activiteiten voor Buurtbewoners. Houd ook onze activiteitenkalender in de gaten en kom eens langs voor een concert, bingo of gymnastiek op Ons Dorpsplein. Buurtbewoners kunnen ook elke dag van 10:00 tot 21:30 uur bij De Buitenhof terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Tussen de middag zijn er heerlijk belegde broodjes en snacks in het restaurant. In de avond serveren wij smaakvolle, gezonde maaltijd. U kunt ook gebruik maken van onze biljarttafel, kapsalon of fitnessruimten.

 

Informatie en aanmelden

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met de participatiecoach van de Buitenhof: 06 554 28 937

Contact

  • Bel 06 554 28 937

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Europaboulevard 352 | 1083 AD | Amsterdam

Bereikbaarheid

Dagbesteding de Buitenhof is goed bereikbaar met het OV. Bus 62 stopt op 1 minuut lopen van de Buitenhof. Deze bus vertrekt o.a. op NS station RAI