Dagbesteding De Boeg

Dagbesteding De Boeg

  • Hoofdweg 495, Amsterdam
  • (020) 204 85 54

Dagbesteding voor Ouderen in Amsterdam West

De Boeg is een vernieuwde locatie met een terras aan het Erasmusgracht op loopafstand van de Bos & Lommer markt. Naast de eigen activiteiten van de Boeg, kunt u ook deelnemen aan alle activiteiten die georganiseerd worden door diverse welzijnsorganistes en het Huis van de Buurt.

Ons Aanbod

Op de Boeg bieden we ondersteuning aan ouderen en aan hun mantelzorgers in het behouden van hun zelfredzaamheid. Naast een prettige dag bieden wij u ondersteuning bij het behouden van een dagritme en structuur in het weekritme. Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Wij helpen u daar graag bij. 

Op de boeg bieden we een gevarieerd programma aan wat zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeftes. Hebt u specifieke wensen? Met een betrokken team van medewerkers en vrijwilligers zullen wij proberen uw wensen te realiseren.  

Liever niet al te actief? Dat kan uiteraard ook. U bepaalt zelf waar u aan deel wilt nemen. Uw vraag staat altijd voorop!

De Omgeving

De Boeg ligt in een bruisende en multiculturele buurt waar altijd wat te doen is. U vindt alle mogelijke buurtwinkels op loopafstand en een dagmarkt op het Bos en Lommerplein. Iets verderop is het Mercatorplein. Daar worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Braderieën bijvoorbeeld, en een jaarlijkse fanfarewedstrijd. Het Erasmuspark is een overzichteiljk park met mooie kunstwerken. U kunt er wandelen, op een bankje zitten en genieten van de frisse buitenlucht. Het park is rolstoeltoegankelijk en er is gelegenheid voor een potje schaak.

Aanmelden en informatie

U kunt voor meer informatie over de activiteiten of om zich aan te melden terecht bij de participatiecoach van de Dagbesteding de Boeg: 06 219 07 463

Contact

  • Bel (020) 204 85 54

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Hoofdweg 495 | 1055 SC | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Boeg is goed bereikbaar. Tram 7 en bus 15 stoppen voor de deur. Metro 50 en bussen 21, 80 en 81 stoppen in de buurt