Dagbesteding Colijnstraat

Dagbesteding Colijnstraat

 • Dhr. H. Colijnstraat 80, Amsterdam
 • 0638627418

Meedoen in je eigen tempo

Dagbesteding Colijnstraat is voor Amsterdammers in Nieuw-West die een dagje ouder worden, een verstandelijke beperking hebben met bijkomende psychiatrische problematiek. Op de dagbesteding kun je in je eigen tempo meedoen met de activiteiten. 

 

De omgeving

De dagbesteding bevindt zich in het woonzorgcentrum Colijnstraat. De ruimte is knus en licht door de vele ramen die aanwezig zijn. Deze locatie zit in de levendige en multiculturele wijk Geuzenveld. Om hoek is een winkelstraat met diverse leuke pleintjes en parken.

De groep

Er is één dagbestedingsgroep, met dagelijks 14 mensen die deelnemen aan de dagbesteding. De begeleiders zijn in de directe omgeving aanwezig. Op de groep heb je altijd een vaste eigen plek.
 

Activiteiten

Op de Colijnstraat kun je meedoen aan allerlei activiteiten zoals: breien, schilderen of borduren. Of je helpt mee met boodschappen doen en andere huishoudelijke taken. We maken regelmatig een wandeling, bijvoorbeeld naar het winkelcentrum in de buurt. Als je van spelletjes houdt, ben je bij de Colijnstraat aan het goede adres. Wil je liever rust en iets doen voor jezelf, kan dat natuurlijk ook. 

De activiteiten zijn aangepast aan jouw behoefte. Het tempo ligt laag. Je kiest waaraan je wilt meedoen en of je de hele dag komt of een dagdeel. 

Begeleiding en wonen

Er is altijd begeleiding aanwezig op de Colijnstraat. Vertrouwde gezichten, structuur en vaste begeleiders zijn belangrijk. Er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Met een individueel programma, delen we de dag overzichtelijk in. Samen met de begeleider bespreek je wat je nodig hebt: veel of weinig hulp, een langzaam of snel tempo. Dit programma wordt vastgelegd in een persoonlijk werkplan.

Op de Colijnstraat zijn ook groepswoningen voor ouderen met en verstandelijke beperking. Meer info is te vinden op Colijnstraat Wonen.

Kosten

Om deel te kunnen nemen aan de dagbesteding, heb je een Wlz-indicatie nodig. Heb je nog geen indicatie, dan kunnen wij helpen bij de aanvraag. Naast de indicatie betaal je zelf een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Meer informatie over de eigen bijdrage is te vinden bij het CAK.

Eten & Drinken

Je kunt tijdens de lunch kosteloos een broodmaaltijd met ons mee-eten. Op de meeste locaties is het mogelijk om voor een klein bedrag iets extra’s te krijgen.

Vervoer

Het is altijd mogelijk om met eigen vervoer naar de dagbesteding te komen. Heb je geen eigen mogelijkheid om naar de dagbesteding te komen, dan gaan wij graag met jou in gesprek over hoe we het vervoer kunnen organiseren.

Aanmelden & Informatie

 1. Aanmelden & Informatie

  Via onze afdeling Instroom: tel 020 229 00 88 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 2. Intakegesprek

  We gaan graag met jou in gesprek voor een passende groep bij jou in buurt.

 3. Kennismaking & Plaatsing

  Kennismaking kan via een rondleiding en plaatsing gaat via een wachtlijst.

Of vul het aanmeldformulier in

Aanmeldformulier

Contact

 • Bel 0638627418

  maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 16:00 uur

 • Bezoekadres

  Dhr. H. Colijnstraat 80 | 1067 CH | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Colijnstraat is goed bereikbaar. Tram 13 stopt om de hoek (halte Burg. Röellstraat) en brengt je naar het centrum en Centraal Station. Parkeren is gratis.