Ambulant Kunstteam

Het Ambulant Kunstteam Cordaan heeft nog plek voor Amsterdammers met een vraag! In maart 2022 is het Ambulant Kunstteam Cordaan van start gegaan. Dit team bestaat uit een 50-tal Amsterdamse kunstenaars en kunstdocenten uit diverse disciplines die beschikbaar zijn om met u aan de slag te gaan op het gebied van kunst en cultuur.

 “Gaf me een goed gevoel vandaag. Wilde nog schetsen gaan maken, maar dat is dus waarschijnlijk niet meer nodig. Ga ik wel door met tekenen. Heerlijk rustgevend!!!"

1 op 1 Koppeling
In een serie van 6 ontmoetingen van 1 uur gaat u samen met een kunstenaar naar keuze werken aan een vraag, wens of idee dat u zelf kunt inbrengen. De ontmoetingen zullen plaatsvinden op een plek naar keuze. Dus bijvoorbeeld bij u thuis of juist in het atelier van de kunstenaar of in een museum. Wat voor u prettig is.

Groepsactiviteiten: 
Liever iets ondernemen in een groep? Daar kunnen we u ook bij helpen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een boekenclub, zangkoor of een tekencursus in de buurt dan helpen we u graag op weg en adviseren we u over de mogelijkheden en koppelen u aan de juiste partners.

Kosten
Goed om te weten dat er voor u geen kosten aan verbonden zijn. De kunstenaars worden in 2022 betaald vanuit een subsidie van het Lang Leve de Kunst fonds en Cordaan.

Voorbeelden van vragen die al gekoppeld zijn aan een kunstenaar
"Mijn handen doen het steeds minder goed maar ik zou ze heel graag blijven trainen. Met klei bijvoorbeeld! En dan oefenen zodat ik zelf een mooie fruitschaal in keramiek kan maken." 
"Ik wil graag iets nalaten aan de mensen die achterblijven als ik er niet meer ben." 
"Mijn moeder spreekt geen Nederlands maar heeft haar hele werkende leven als coupeuse gewerkt. Ze wil graag samen met iemand met textiel werken".

Aanmelden
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Eliza Perez. Er volgt dan een kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch maar we komen ook graag bij u langs. Dan kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft.

Contact
Eliza Perez - Projectleider Kunst en Zorg
T: 06 4348 9077
E: eperez@cordaan.nl