Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Rowenna is PB-er kortdurend verblijf
  • Coskun is verzorgende IG
  • Daan Sajet is voorzitter van de Centrale Cliëntenraad
  • Ryanne is wijkverpleegkundige
Snellere plaatsing ouderen in tijdelijke zorg door samenwerking zorgorganisaties en Huisartsenposten Amsterdam

donderdag 19 september 2019

Snellere plaatsing ouderen in tijdelijke zorg door samenwerking zorgorganisaties en Huisartsenposten Amsterdam

Oudere kwetsbare mensen in Amsterdam krijgen vanaf september 2019 sneller de juiste plaats voor tijdelijke zorg toegewezen. Vijf zorgorganisaties werken samen als Aanmeldportaal Tijdelijke Zorg in Amsterdam om de best mogelijke tijdelijke opvang te bieden die beschikbaar is. Nieuw is dat buiten kantoortijden de werkplek van het Aanmeldportaal in het callcenter van Huisartsenposten Amsterdam (HAP) is gevestigd. De vijf zorgorganisaties zijn Amsta, Amstelring, Cordaan, Evean en Zorggroep Amsterdam Oost.

Lees verder

Open Avond De Werf woensdag 30 oktober 2019

De Werf

Open Avond De Werf

Een frisse start in de zorg? Team De Werf zoekt voor haar gloednieuwe VIC Workhomes nog nieuwe begeleiders! Op woensdag 30 oktober ben je van harte welkom in één van onze woningen om een kijkje te nemen: Klinkerweg 84, 1033 PN Amsterdam Noord. Inloop vanaf 18.30 uur, 1ste ronde om 19.00 uur en nog een ronde om 20.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal MBO 3 niveau of de bereidheid een opleiding te volgen. Neem je je CV ook mee? Tot 30 oktober!

Lees verder