Zorgonderwijsgroepen

Zorgonderwijsgroepen bieden dagbesteding in scholen voor speciaal onderwijs voor kinderen van 4-12 jaar en 12-18 jaar. 

We werken ontwikkelingsgericht volgens een behandelplan, met de behoefte van het individuele kind als uitgangspunt, en hebben veel expertise op het gebied van ontwikkeling en gedrag. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij het onderwijs, werken we met de leerlijnen. De kinderen doen in kleine groepen speel= en leeractiviteiten en krijgen veel persoonlijke aandacht. Zij ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden en in eigen tempo schoolse vaardigheden en leren met andere schoolkinderen samenwerken en spelen. Zij hebben veel baat bij deze schoolse omgeving. 

 • ZOG Heldringschool

  De zorgonderwijsgroep Heldringschool SO is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het speciaal onderwijs voor kinderen van vier tot twaalf jaar met een verstandelijke beperking. Er zijn twee groepen op de eerste etage met ongeveer zeven kinderen per groep.

  Adres
  Bosrankstraat 1
  1032 LH Amsterdam

  Heldringschool Speciaal Onderwijs

 • ZOG Alphons Laudy Speciaal Onderwijs

  De zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het speciaal onderwijs. De zorgonderwijsgroepen bevinden zich op de eerste etage van de Alphons Laudy SO. Wij hebben drie groepen van ongeveer zeven kinderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de vier en twaalf jaar.

  Adres
  Meer en Vaart 9
  1068 KV Amsterdam (Nieuw-West)

  Alphons Laudy Speciaal Onderwijs

 • ZOG Alphons Laudy Voortgezet Speciaal Onderwijs

  De zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het voortgezet speciaal onderwijs. We hebben twee groepen van ongeveer zeven jongeren per groep met een verstandelijke beperking. De jongeren hebben de leeftijd tussen elf en zeventien jaar.

  Adres 
  Van Nijenrodeweg 648
  1082 HZ Amsterdam (Zuid)

  Alphons Laudy Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO)

 • ZOG Drostenburg

  De zorgonderwijsgroep Drostenburg SO is voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en een revalidatievraag en/of een motorische beperking. De zorgonderwijsgroep is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het speciaal onderwijs. Er zijn twee groepen met ongeveer zeven kinderen. De kinderen zijn tussen de vier en twaalf jaar.

  Adres
  Drostenburg 1
  1102 AM Amsterdam Zuidoost

  Drostenburg Speciaal Onderwijs

 • ZOG Van Koetsveldschool

  De zorgonderwijsgroep van Koetsveldschool SO is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het speciaal onderwijs. We hebben twee groepen, eentje in de onderbouw en eentje in de bovenbouw, de groepen hebben ongeveer zeven kinderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd is tussen vier en twaalf jaar.

  Adres
  Archimedesplantsoen 98,
  1098 KB Amsterdam (Oost)

  Van Koetsveldschool Speciaal Onderwijs