Westergasterrein

Werken bij de Westergasterrein is werken op één van de meest bijzondere plek in Amsterdam. Gelegen in het gezellige Westerpark. Hier werken wij voor het bedrijf Oscar Circulair.

Oscar Circulair

Werken in de westergasterrein betekent dat je deel uit maakt van het bedrijf Oscar Circulair. Duurzaamheid en circulair werken vinden ze hier belangrijk en daar helpt je aan mee. Je helpt bijvoorbeeld mee met het scheiden van afval, het terrein mooie en schoon te houden, Door onze ondersteuning bij het werk, draag je bij aan het milieu omdat er minder vrachtverkeer nodig is op het terrein. We werken hier in een groep onder begeleiding van een begeleider. Samen werken we aan één taak en dat is de Westergastterrein sociaal, duurzaam en schoon te houden.

Past dit bij jou?
Hier werken betekent dat er veel buiten gewerkt wordt. Je bent veel op pad, lopend of met de bakfiets. De omgeving Westerpark is een drukbezochte omgeving waar veel Amsterdammers en toeristen hun vrije tijd doorbrengen. Daardoor kan het terrein soms druk, rumoerig en gezellig zijn. Het is belangrijk dat je van deze gezelligheid houdt. We werken hier in een groepje van 4 of 5 mensen. De  begeleiding is altijd in de directe omgeving.

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Schoonmaken;
  • Omgaan met klanten;
  • Afval scheiden en verwerken;
  • De administratie van het afval scheiden;
  • Werken met diverse machines;.
  • Rijden op een bakfiets/wagen

Ben je goed in je werk en wil en kan je je verder ontwikkelen richting logistiek. Het is op deze locatie mogelijk om de branche erkende certificaten voor logistiek te halen. 

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Om hier te kunnen werken heb je een indicatie nodig hebt. Heb je nog geen indicatie? Dan helpen wij jou ook bij het aanvragen.