Westergasterrein

Westergasterrein is een onderdeel van het gezellige groene omgeving van Westerpark.

Werken in de westergasterrein betekent dat je deel uit maakt van het bedrijf Oscar Circulair. Duurzaamheid en circulair werken vinden ze hier belangrijk en daar helpt je aan mee. Je helpt bijvoorbeeld mee met het scheiden van afval, het terrein mooie en schoon te houden, Door onze ondersteuning bij het werk, draag je bij aan het milieu omdat er minder vrachtverkeer nodig is op het terrein. We werken hier in een groep onder begeleiding van een begeleider. Maar we werken samen aan 1 taak en dat is de Westergastterrein sociaal, duurzaam en schoon te houden.

Is hier werken wat voor jou?

Hier werken betekent dat er veel buiten gewerkt wordt. Je bent veel op pad, lopend of met de bakfiets. De omgeving Westerpark is een drukbezochte omgeving waar veel Amsterdammers en toeristen hun vrije tijd doorbrengen. Daardoor kan het terrein soms druk, rumoerig en gezellig zijn. Het is belangrijk dat je van deze gezelligheid houdt. We werken hier in een groepje van 4 of 5 mensen. De  begeleiding is altijd in de directe omgeving.

Wat zou je willen leren of in willen ontwikkelen?

Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Schoonmaken
  • Omgaan met klanten
  • Afval scheiden en verwerken
  • De administratie van het afval scheiden.
  • Werken met diverse machines
  • Rijden op een bakfiets/wagen

Ben je goed in je werk en wil en kan je je verder ontwikkelen richting logistiek. Het is op deze locatie mogelijk om de branche erkende opleiding logistiek te halen. 

Heb je interesse en zou je willen werken op de westergastterrein dan kan je meer informatie krijgen via onderstaande mailadres of telefoonnummer.

Aanmelden
Wij helpen u graag bij het vinden van passend werk. 
U kunt zich aanmelden bij onze afdeling Instroom via 020 229 00 88
U kunt ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Als u een indicatie nodig hebt, helpen wij u ook bij het aanvragen.