Werken bij Jumbo

"Hallo Jumbo", wie kent deze zin niet en die bekende gele kleur? Lijkt jou werken in een supermarkt leuk? In Amsterdam Osdorp de Aker en op de Pieter Calandlaan is het mogelijk om in een groep bij supermarkt Jumbo te werken.

Over Jumbo

Heb je altijd al in een supermarkt willen werken? Jumbo staat bekend om zijn gele kleur en de fameuze zin "Hallo Jumbo!". Hier kom je te werken in een groep en met een begeleider in de nabije omgeving. Samen met je collega's werk je in de winkel en of in het magazijn. Het werk kan elke dag anders zijn. De ene dag ben je de producten aan het bijvullen, de andere dag help je bij de zelfscan kassa of in het magazijn. 

Past dit bij jou?
De drukte en sfeer bij een supermarkt varieert van tijd tot tijd. Het ene moment is het rustig en het andere moment weer druk. Het helpt als je goed kunt blijven werken onder wisselende omstandigheden. Mocht de drukte teveel worden, dan is altijd het mogelijk om werk te doen in het magazijn. Op een dag ben je veel in beweging. Wanneer je in de winkel zelf staat, komt het voor dat klanten vragen stellen, klantvriendelijkheid is dan erg belangrijk. Weet je het antwoord op een vraag niet, dan kun je de klant altijd doorsturen naar een collega die dat wel weet. Voor het bedrijf is het fijn als je goed instructies en opdrachten kunt aannemen. Het helpt ook als je kunt lezen en schrijven, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Netjes de vakken vullen;
  • Letten op houdbaarheidsdatum;
  • Spiegelen van de producten;
  • Artikelen die bijna over datum zijn afprijzen;
  • Bijvullen en netjes houden van de koffiehoek;
  • Schoonmaken en netjes maken;
  • Bijstaan bij de zelfscan kassa;
  • Inname statiegeldflessen;
  • Omgaan met klanten.

We werken hier met de methodiek leerlijnen voor Verkoop en Retail. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan het MBO entree opleiding.

Adres
Pieter Calandlaan 808
1060 TZ Amsterdam
Werktijden: 09.00 tot 15.00

Meer weten of aanmelden:
Neem dan contact op met onze afdeling instroom via 020-2290088
Mail: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Meer informatie?
Op de pagina van het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding.
Op de pagina van Winkel & Magazijn staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor werken in deze sector.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet, dan kunnen wij die voor je aanvragen.