Werken bij Jumbo

Hallo Jumbo. Wie kent deze zin niet en die bekende gele kleur? Lijkt jou werken in een supermarkt leuk? In Amsterdam Osdorp de Aker, op de Pieter Calandlaan is het mogelijk om bij supermarkt de Jumbo in een groep te werken.

Over Jumbo

Heb je altijd al in een supermarkt willen werken? Jumbo is een van de bekende supermarkten in Nederland. Met de gele kleur en de bekende zin Hallo Jumbo! Hier kom je te werken in een groep en met een begeleider in de nabije omgeving. Samen met je collega's werk je in de winkel en of in het magazijn. Het werk kan elke dag anders zijn. De ene dag ben je de producten aan het bijvullen, de andere dag help je bij de zelfscan kassa of werk je achter in het magazijn. 

Past dit bij jou?
De drukte en sfeer bij een supermarkt varieert van tijd tot tijd. De ene moment is het rustig en het andere moment weer druk. De ene persoon loopt met haast door de winkel en de andere klant doet op zijn gemak de boodschappen. Het helpt als je goed kunt blijven werken onder wisselende omstandigheden. Mocht de drukte teveel worden, dan is altijd het mogelijk om werk te doen in het magazijn. Op een dag ben je veel in beweging. Bijvoorbeeld om de producten in de juiste schappen te zetten, schoon te maken of flessen in te nemen. Wanneer je vaak voor in de winkel staat, kan het voorkomen dat klanten hun vragen bij jou stellen. Klantvriendelijkheid is erg belangrijk. Weet je het antwoord niet op een vraag, dan kan je de klant altijd doorsturen naar een collega die dat wel weet. Voor het bedrijf is het fijn als je goed instructies en opdrachten kunt aannemen. Het helpt ook als je kan lezen en schrijven, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat kun je leren?

  • Netjes de vakken vullen
  • Letten op houdbaarheidsdatum
  • Spiegelen van de producten
  • Artikelen die bijna over datum zijn afprijzen
  • Bijvullen en netjes houden van de koffiehoek
  • Schoonmaken en netjes maken
  • Bijstaan bij de zelfscan kassa
  • Inname statiegeldflessen
  • Omgaan met klanten

We werken hier met de methodiek leerlijnen voor verkoop en retail. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan het mbo entree opleiding niveau 1.

Adres
Pieter Calandlaan 808
1060 TZ Amsterdam
Werktijden: 09.00 tot 15.00

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie?
Op de pagina van het Leerwerkbedrijf vindt je meer informatie over werk en dagbesteding.
Op de pagina van Retail & detailhandel staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor werken in deze sector.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Hebt je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.