Locatie

Werk en dagbesteding bij de Makro

Werken in winkel en magazijn

De Flinesstraat 9, Amsterdam

Werken in de Makro

De Makro is een groothandel in Amsterdam Zuidoost. Restaurants, winkels en bedrijven doen hier hun inkopen. Bij de Makro werk je in een groep in het magazijn of wat zelfstandiger in de winkel.

Goed om te weten

 • Je kunt hier zowel in de winkel als in het magazijn werken. Je start vaak in het magazijn, bij een goede ontwikkeling is het mogelijk om zelfstandig in de winkel werken. Wordt het wat te druk voor je in de winkel, dan is het altijd mogelijk om tussendoor je rust te pakken.

  Makro denkt graag mee met jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om meer te leren dan wat we hier hebben beschreven. Als je andere dingen wil leren, kijken wij samen met de Makro wat er mogelijk is.

  • Het beveiligen van artikelen;

  • Vakken vullen;

  • Spiegelen;

  • De afdeling opgeruimd en schoon houden;

  • Afval sorteren en verwijderen;

  • In elkaar zetten van showmodellen;

  • Specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals schoonmaken van koelvitrines.

  We werken hier met de methodiek leerlijnen voor Verkoop en Retail. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan het MBO entree opleiding.

 • Makro is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Maar het is wel werk. Het is belangrijk dat je opdrachten kunt aannemen, instructies begrijpt en die ook kunt uitvoeren.

  Bij Makro werk je in een groep en veel samen met collega's. Op een werkdag loop, sta en til je regelmatig spullen, het helpt als je daar geen moeite mee hebt. In het magazijn is de werkomgeving rustiger en overzichtelijker en in de winkel kan het soms drukker zijn.

  Wanneer je in de winkel werkt, moet je klanten vriendelijk te woord staan, er netjes uitzien en soms een vraag beantwoorden of doorverwijzen naar een medewerker.

Meer informatie

In de Makro worden allerlei producten verkocht, zoals eten en drinken. Het is een groothandel waar bedrijven, restaurants en winkels hun inkopen kunnen doen. De Makro is een mooi bedrijf en iedereen hoort erbij.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres:
De Flinesstraat 9
1114 AL Amsterdam

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl