Locatie

Metaal- en autotechniek

Werken in de techniek

Keienbergweg 45, Amsterdam

(06) 464 25 163

Een stoere werkplaats, waar metaalbewerking en autotechniek samenkomen. Tijdens het restaureren van oude auto’s zie je gelijk resultaat: de auto knapt onder je handen op!

Goed om te weten

 • Altijd al willen werken in een technische werkomgeving? Op de Keienbergweg, bij de afdeling Metaaltechniek, hangt een ruige maar ook gezellige sfeer. Er wordt gelast, ontroest, geschuurd, geplamuurd en nog veel meer.

  We maken metalen onderdelen voor meubels en we knappen oude auto's op, die we weer verkopen om nieuwe onderdelen te kopen voor een nieuwe autoproject.

 • Je leert veel verschillende technieken, zoals lassen, ontroesten, plaatwerk uitdeuken, plamuren, draad tappen, schuren, slijpen en spuiten.

  Wij werken hier met de methodiek Leerlijnen. Er zijn twee leerlijnen, leerlijn metaal en leerlijn auto. Op beide leerlijnen zijn certificaten te behalen: Deze certificaten staan gelijk aan onderdelen die geboden worden op mbo niveau 1.

  Je hoeft niet alles meteen te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in. En bij elk bedrijf kun je iets anders leren.

 • In dit werk hoort vies worden erbij. Je werkt veel met je handen. Je werkt samen met andere mensen, maar ook zelfstandig. Wat belangrijk in dit vak is, is dat je gemotiveerd en leergierig bent om dit mooie vak te leren.

  Je werkt veel met machines. Veilig kunnen leren werken met diverse apparatuur is erg belangrijk. Bij een goede ontwikkeling is het mogelijk bijvoorbeeld aan de slag te gaan bij een garage of in de metaalbewerking.

Metaal- en autowerkplaats

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Keienbergweg 45, 1101 EX Amsterdam

Contactpersoon afdeling Metaalbewerking: Peter Takkenberg via tel 06 464 25 163 of e-mail Ptakkenberg@cordaan.nl

Bereikbaarheid

Keienbergweg is te bereiken met bus 300 richting Haarlem (Halte Holterbergweg) . Vanaf station Bijlmer Arena is het ongeveer 15 minuten lopen naar Keienbergweg.

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl