Locatie

ICT-groep Leerwerkbedrijf

Werken in de techniek

Berkenplein 304, Diemen

(06) 480 651 91

Werk je graag met computers? Kom dan werken bij de ICT-groep van Cordaan. Je werkt dan op onze afdeling in woonzorgcentrum Berkenstede in Diemen.

Je kunt bij ons websites bouwen, computers (de)monteren en installeren en administratie doen. Je leert ook de de basis van het ICT-werk, zoals werken met Microsoft Office, websites maken, maar ook ontwerpen voor de 3D-printer.

Goed om te weten

 • Bij de ICT-afdeling kom je te werken in een groep met de begeleider in de nabije omgeving. Het werk is afwisselend. Sommige opdrachten voer je zelfstandig uit en sommige leerwerkopdrachten in groepsverband.

 • Je leert computervaardigheden en bijvoorbeeld hoe je een website maakt en beheert. Samen hebben we het beheer van de webshop Bijzonder Amsterdams van Cordaan.

  Ook leer je om boekjes en folders te maken en te binden. Je bewerkt video’s, maakt 3D- print ontwerpen, voert updates uit op computers en helpt bij monteren en demonteren.

  Wij werken met leerlijnen. Zo kunnen wij jou een op maat gemaakt leerpad aanbieden. Hierdoor kun je je stapsgewijs ontwikkelen. Als het goed gaat, kun je doorstromen naar beschut werk, een reguliere baan of opleiding.

 • Op de ICT-afdeling werken wij veel op een computer. Het is belangrijk dat je dat leuk vindt. We maken digitale ontwerpen voor de 3D-printer. We maken websites. We beheren een webshop en we werken met Microsoft Office.

  We werken in opdracht en dienstverlenend zijn is een onderdeel van het werk. Om te kunnen werken op een computer is het noodzakelijk dat je kunt lezen en schrijven.

Jongen met een blauw t-shirt aan kijkt naar een 3d printer. Op de achtergrond zitten mensen aan een computer.
Werkruimte met 3 bureau's op een rij. Op elk bureau staat een computer. Twee mensen zitten aan een bureau, waarvan iemand een koptelefoon opheeft.

Leuk om te weten

De ICT-afdeling is opgericht in 2019. De ICT is een sector met veel verschillende mogelijkheden, die continu in ontwikkeling is.

ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie. Wij zijn het eerste ICT-leerwerkbedrijf van Nederland. Op onze ICT-afdeling leer je werken met een computer en dat is heel divers.

Wij zijn ons nog volop aan het ontwikkelen en aan het onderzoeken welke ICT-werkzaamheden wij nog meer kunnen aanbieden. Je volgt bij ons de leerlijn ICT.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Berkenplein 304, 1112 CL Diemen
(06) 480 651 91

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:30 tot 15:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl