Locatie

Kwekerij Landlust

Werken in het groen

Stammerdijk 25, Diemen

06 - 28 52 68 62
Een oud landgoed met witte details aan de gevel langs een autoweg en een kanaal. Daarboven helder blauwe lucht.

Kwekerij Landlust ligt in een prachtige natuurrijke omgeving, aan de dijk tussen de Weespertrekvaart en het Diemerbos. Hier werk je op de kwekerij en tuin van Landlust en voor Staatsbosbeheer.

Goed om te weten

 • Houd je van buiten en van planten? Bij Kwekerij Landlust vinden wij het heerlijk om buiten in de tuin, de kas of in het bos werken.

  Op de kwekerij is het werk afhankelijk van het seizoen en het moment. We kijken elke dag wat er nodig is. Samen met je collega’s en de begeleiding kweek je kruiden en tuinplanten voor de verkoop.

  Wij werken hier met leerlijnen Hovenier en Kwekerij.

 • Je gaat gras maaien, schoffelen, onkruid wieden, zaaien en gewassen uitdunnen. Ook ga je met de bosmaaier aan de slag of ruim je zwerfafval op.

  Bij Landlust verkopen we ook de planten die wij kweken. Het is dus belangrijk dat je houdt van samenwerken en van klanten helpen.

  Je hoeft niet alles meteen te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in. En bij elk bedrijf kun je iets anders leren.

 • Op de kwekerij is het zorgen voor planten en bloemen en het netjes houden van het bos, de belangrijkste taak.

  Het is buiten en het is veel lichamelijk werk. Daarom is het handig als je goed kan staan, lopen en tillen. Het weer verschilt per seizoen. Soms is het weer wat minder mooi. Daar heb jij natuurlijk geen moeite mee!

Een oud landgoed met witte details aan de gevel langs een autoweg en een kanaal. Daarboven helder blauwe lucht.
In een eetzaal met mensen hangt aan een houten paal een houten bord met de tekst 'Kijk met je ogen, ruik met je neus, proef met je tong, geniet met je hart.

Aanmelden

 1. 1 Je vertelt ons wat je wil

  Bel met onze afdeling Instroom via (020) 229 00 88 om te vertellen wat je graag wil.

 2. 2 Indicatie aanvragen

  Je hebt een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Wij kunnen je helpen, als je die nog niet hebt.

 3. 3 Kennismaken

  We gaan voor jou op zoek naar de beste plek. Je maakt kennis met onze begeleiders en met je collega's. En dan kun je al snel aan de slag.

Contact

Adres

Stammerdijk 25, 1112 AA Diemen
06 - 28 52 68 62

Bereikbaarheid

Landlust is met openbaar vervoer niet goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde tramhalte en bushalte is ongeveer op 1,5 kilometer afstand. Landlust is het beste te bereiken met eigen vervoer of als het mogelijk is met groepsvervoer.

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl