Locatie

Dagbesteding Nieuw Vredenburgh

Een fijne plek in De Baarsjes met activiteiten voor ouderen met een beperking.

Postjesweg 125hs, Amsterdam

(020) 589 86 50

In een gezellige, rolstoelvriendelijke ruimte aan het Rembrandpark in West, staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Hier kun je meedoen aan creatieve en sportieve activiteiten. Het is bij ons altijd een gezellige, drukke boel.

Je doet hier mee aan activiteiten waar je blij van wordt: breien, figuurzagen, wandelen, koken, bingo. Alles in je eigen tempo. Je ontmoet er anderen, en kunt ook af en toe rust nemen en op jezelf zijn.

Ook bewoners van Nieuw Vredenburgh zijn van harte welkom mee te doen aan onze activiteiten.

Wat vindt je bij ons?

 • In Nieuw Vredenburgh kun je meedoen aan groepsactiviteiten zoals bewegen, bingo spelen en gezelschapsspellen. Een keer per maand is er een kookclub.

  Zelf kun je aan de slag met een activiteit die je alleen kunt doen, zoals breien, borduren, figuurzagen en schuren.

  Er is natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid. Er zijn begeleiders en ook vrijwilligers uit de buurt die je kunnen helpen en ondersteunen bij de activiteiten.

 • Er is altijd begeleiding in de buurt. Samen met de begeleiders kijk je wat je leuk vindt om te doen, waar je blij van wordt en wat je nog wilt leren. Je krijgt hier precies de begeleiding die jij nodig hebt.

  Jouw doelen en de afspraken die we samen maken, schrijven we in jouw persoonlijk plan. Ieder jaar kijken we of de afspraken en doelen nog kloppen, of jouw werkplek nog bij je past en of er nieuwe dingen zijn die je wilt leren of uitproberen.

 • Tijdens de lunch kun je een broodmaaltijd mee-eten. Soms kun je een extraatje kopen, zoals soep, tosti of salade.

 • Kun je niet zelf naar ons toekomen? Dan gaan wij samen kijken of we het vervoer op een andere manier kunnen regelen.

Over de schouder van een persoon kijken we mee naar een schetsboek met begin van een aquarel in blauw en groentinten en een hand met een smal penseel

Veelgestelde vragen

 • Om deel te kunnen nemen aan onze dagbesteding, heb je wel een indicatie nodig voor Wet Langdurige Zorg (Wlz). Heb je nog geen indicatie? Dan kun je dit zelf aan vragen bij Centrum Indicatiestelling Zorg of ons vragen om te helpen met de aanvraag.

  Centrum Indicatiestelling Zorg
 • Ja. Omdat het aantal plekken beperkt is, is de kans groot dat we je eerst op een wachtlijst moeten zetten. Maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te laten starten.

 • Om mee te doen aan onze dagbesteding, betaal je een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vind je op de website van het CAK

  Website van het CAK

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Aanmelden kan via onze afdeling instroom. Bel naar (020) 229 00 88 of stuur een e-mail naar werk-dagbesteding@cordaan.nl Of meld je aan via het aanmeldformulier.

 2. 2 Gesprek

  Wij bespreken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren, en welke groep bij jou past.

 3. 3 Kennismaken en meedoen

  We nodigen jou uit voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Voelt dat goed? Dan zetten we jou op onze wachtlijst en kun je hopelijk snel beginnen!

Contact

Nieuw Vredenburgh is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 18 stopt bijna voor de deur en om de hoek stoppen bus 15 en tram 17 bij halte Postjesweg/Hoofdweg.

Kom je toch liever met de auto? Houd dan wel rekening met betaald parkeren. Op zon- en feestdagen kun je wel gratis parkeren op onze parkeerplaats.

Adres

Postjesweg 125hs
1057 DZ, Amsterdam
(020) 589 86 50

Twee figuren staan in te praten. De een geeft een kopje koffie aan de ander. Ze hebben een open blik

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9 en 5 uur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Instroom werk en dagbesteding

T: 020 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl