Vergadercentrum Van Limmikhof

Werken bij Van Limmikhof is werken op één van de mooiste plekken in Amsterdam. Op een unieke locatie naast de Hermitage Amsterdam, tussen Waterlooplein en Carré. Het gebouw ligt aan de prachtige binnentuin Amstelhoven met vier andere historische panden, in een autovrije straat aan de Nieuwe Keizersgracht. Je volgt hier een combinatie van de Leerlijnen Catering en Facilitair.

Vergadercentrum Van Limmikhof

Bij Van Limmikhof kom je te werken in een warm, open team met een gezellig werksfeer. Je gaat hier aan de slag als gastvrouw/gastheer en komt veel in contact met diverse mensen. De werkzaamheden zijn afwisselend. Je werkt o.a. mee met het schoonhouden van het gebouw, het opzetten van de zaal in de juiste opstelling en het verzorgen van kofie, thee, lunch en borrels. Gastvrijheid is daarbij erg belangrijk. Samen met je begeleider ben je een aanspreekpunt voor de gasten. Wat wij verder ook doen is: twee keer per week koken voor de sociale ondernemers aan de overkant en we maken de kantoren schoon van de huurders in het gebouw.

Past dit bij jou?
Wanneer je werkt bij het vergadercentrum Van Limmikhof zal je veel staan, lopen en tafels en stoelen verplaatsen. Bij het werken met eten en drinken is het belangrijk dat je netjes en schoon kunt leren werken. Omdat Van Limmikhof een vergadercentrum is, komen er dagelijks verschillende gasten. Het hoort erbij om er netjes uit te zien en vriendelijk te zijn naar de gasten. Het kan soms voorkomen dat het erg druk is op de locatie en het helpt als je daar goed mee om kunt gaan. Het gebouw is alleen op de begane grond rolstoel toegankelijk. Er is geen lift beschikbaar behalve een dienstlift. 

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Gastvrij en dienstbaar werken;
  • Schoon werken;
  • Werken in een spoelkeuken;
  • Koffie en thee klaarzetten;
  • Lunch en borrel voorbereiden;
  • Koken en eten bereiden;
  • Zalen klaar zetten;
  • Omgaan met eenvoudige vergaderapparatuur;
  • Schoonmaakwerkzaamheden;
  • Kantoren en zalen schoonhouden.

We werken hier met de methodiek Leerlijnen voor horeca en facilitair, deze sluiten aan bij verschillende onderdelen van het mbo opleiding niveau 1.

Werktijden
De werktijden zijn meestal van 9.00 tot 15.00 uur. Soms zijn er ook late diensten en dan werk je tot sluitingstijd en dit tijdstip wisselt omdat het afhankelijk is van de reserveringen. Deze diensten worden altijd in overleg ingeroosterd. Je werkt op een dag maximaal 6 uur.

Adres
Nieuwe Keizersgracht 1A
1018 DR Amsterdam
Tel:020-3302083

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom op: 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding. 
Bezoek de website van de Van Limmikhof om meer te weten over de vergadercentrum.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Hebt je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.