Stadsschouwburg ITA

Bij de Stadsschouwburg ITA kom je te werken op één van de gezelligste pleinen in Amsterdam en in één van de mooiste gebouwen van het Leidseplein. Dagelijks ontvangt de Stadsschouwburg honderden bezoekers voor een hapje en een drankje en/of om te genieten van theatershows, cabaret, dans- en muziekvoorstellingen. Bij de Stadsschouwburg ondersteunen wij de Horeca & Catering, schoonmaak en facilitaire werkzaamheden.

Over de Stadsschouwburg

In de Stadsschouwburg kom je te werken in een omgeving met heel veel verschillende mensen en collega's. Je werkt in een team met de begeleider in de buurt. Als team helpen wij mee bij de horeca afdeling, schoonmaak en facilitaire werkzaamheden. Dagelijks om 09.00 uur wordt er gestart met het klaarzetten van de brasserie en het opbouwen van het terras. Als team hebben wij onze eigen keuken van waaruit we werken. We ondersteunen in de voorbereidingen voor de lunch en het diner.  Eén keer per week wordt er door ons ambachtelijk en biologisch gekookt voor het personeel in de personeelskantine op de 7e verdieping, met prachtig uitzicht over Amsterdam. 

Als deelnemer kun je je bij de Stadsschouwburg op verschillende werkzaamheden en niveau's ontwikkelen. Wanneer je voldoende ervaring hebt opgedaan binnen de groep, is het mogelijk om door te groeien naar een interne zelfstandige werkplek binnen de Stadsschouwburg. Regelmatig krijgen we extra werkzaamheden toebedeeld van een team dat op dat moment wat extra hulp kan gebruiken. Als deelnemer krijg je de kans om wat anders te leren dan wat er dagelijks in het programma staat. Werken voor de Stadsschouwburg heeft een paar voordelen. Je kunt een bekende Nederlander tegenkomen, je mag mee lunchen en soms is het ook mogelijk (in overleg met de begeleider) een voorstelling bij te wonen.

Past dit bij jou?
De Stadsschouwburg is een plek waar veel mensen komen. Het kan er druk en rumoerig zijn. Goed kunnen staan en lopen is noodzakelijk en niet alle plekken zijn even goed bereikbaar. Van de Stadsschouwburg krijg je werkkleding in de vorm van bovenkleding. Hiermee ben je te herkennen als medewerker. Je netjes gedragen, gastvrij omgaan met klanten en er netjes uitzien is een belangrijk onderdeel van het werk. 

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Tafels schoonmaken en opbouwen;
  • Patat maken;
  • Omgaan met de frituur;
  • Werken in de spoelkeuken;
  • Lunch verzorgen;
  • Appeltaart maken;
  • Tosti's maken;
  • Was werkzaamheden.

We werken hier met de Leerlijnen voor de Horeca en Facilitair. Bij een goede ontwikkeling kunnen de Leerlijnen gekoppeld worden aan onderdelen van een erkende opleiding, MBO Horeca en de door de branche erkende Facilitaire opleiding. 

Adres Stadsschouwburg
Leidseplein 26
1017 PT Amsterdam

Werktijden
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur

Bereikbaarheid
De Stadsschouwburg is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer. Tram 1, 2, 5, 7, 12 stopt voor de deur. Met de auto is het minder goed bereikbaar, i.v.m. weinig plek en duur parkeren. Parkeerkosten bedragen rond de €7,50 per uur.

Meer weten of aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. 
Aanmelden kan bij de afdeling Instroom via 020 229 00 88
Of stuur een e-mail naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en arbeidsmatige dagbesteding en mogelijkheden in andere branches.
Op de pagina van Horeca & Catering staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor werken in deze branche.
Meer weten over Stadsschouwburg ITA is te vinden op https://ita.nl/nl/

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.