Samenwerken met Cordaan

Het Leerwerkbedrijf van Cordaan maakt de verbinding tussen zorg en werk. Hier bieden we iedereen met een zorgvraag die wil werken, de mogelijkheid tot werk. Wat voor werk, dat hangt af van de mogelijkheden van de deelnemer. Zoals arbeidsmatige dagbesteding of onder begeleiding werken bij een bedrijf. Of een betaalde baan bij een echt bedrijf, voor sommigen is dat de ultieme droom.

Ons Leerwerkbedrijf, uw samenwerkingspartner

In ons Leerwerkbedrijf hebben wij veel ervaring in samenwerken met bedrijven. Bedrijven die het belangrijk vinden om wat terug te geven aan de stad, bedrijven die sociale inclusie hoog in het vaandel hebben, bedrijven met een maatschappelijke opdracht of graag onze deelnemers een kans willen geven. Waar u ook naar op zoek bent, wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een samenwerking. 

De droom van een betaalde baan

Interesse?

"Het voordeel voor onze organisatie is, dat belangrijke werkzaamheden die te weinig aandacht krijgen van onze vaste productiemedewerkers, nu wel opgepakt worden. Murat straalt ook zoveel plezier uit en dat slaat over op de groep".

                                - Productiemanager Mark Geven -

Murat werkt met veel plezier bij het productiebedrijf Vroegop-Windig, een groentespecialist.

Wil je meer weten over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Stuur een email naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl of u kunt bellen naar tel 06-50745110.

Magazine & informatiefolders