Werken in De Banne

In het bruisende winkelcentrum De Banne in Amsterdam-Noord liggen de leuke (bij)baantjes voor het oprapen! Met professionele begeleiders altijd in de buurt. Wil jij ook lekker aan de slag?

Wat lijkt je leuker? Meewerken in de lokale kerk of bibliotheek, of toch liever in een grote supermarkt, winkel of restaurant? Waar je ook voor kiest; je doet waardevolle werkervaring op en groeit als persoon. Jouw directe collega's zijn tegelijkertijd jouw opdrachtgever en eerste aanspreekpunt. 

Een jonge man met kort haar, een baardje en een zwart koksuniform serveert een dienblad met drie kopjes koffie op een houten tafel. Aan tafel zitten drie mensen.

Aanmelden doe je zo

 1. 1 Aanmelden

  Lijkt het jou leuk om hier te komen werken? Kom dan langs op de Banne Buikslootlaan 147 en proef de bijzondere sfeer. Vraag vervolgens naar de mogelijkheden om bij ons te komen werken en meld jezelf aan.

 2. 2 Kennismaken

  Nadat jij jezelf hebt aangemeld, regelen wij een kennismakingsgesprek met onze begeleider. Hij of zij is ook de contactpersoon voor onze opdrachtgever en ziet erop toe dat de samenwerking tussen jou en het bedrijf goed verloopt.

 3. 3 Lekker aan de slag!

  Hebben wij een geschikte werkplek en werkgever gevonden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en kwaliteiten? Dan gaan wij zo snel mogelijk over tot plaatsing en kun je je gaan opmaken voor jouw eerste werkdag.

Veelgestelde vragen

 • Om in aanmerking te komen voor een werkplek, moet je wel al begeleiding en ondersteuning van Cordaan ontvangen. Per werkplek/bedrijf is er plek voor twee deelnemers. Jouw specifieke achtergrond, stoornis of beperking speelt geen rol. Als jij in de Banne wilt werken, ben je van harte welkom!

 • Als je in de wijk werkt, blijft onze begeleiding op gepaste afstand. Maar we zijn wel altijd in de buurt en kunnen snel ter plaatse zijn als je daar behoefte aan hebt. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te helpen en om eventuele vragen te beantwoorden.

  Daarnaast zijn onze begeleiders contactpersoon voor de opdrachtgevers en kunnen wij ondersteunen in de samenwerking tussen jou en het bedrijf, als daar behoefte aan is. 

In een oranje vlak staan twee tekstballonnen. In een van de ballonnen staat een helpende hand.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over wat wij voor je kunnen doen? Of wil je meteen zorg aanvragen? Dan kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 uur bellen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Cliënten Servicebureau

T: 088 267 32 26
E: zorgbemiddelingvgzenggz@cordaan.nl