Online inspraakplatform voor cliënten en verwanten

Wilt u als cliënt of eerste contactpersoon online meepraten over de dagelijkse gang van zaken bij Cordaan? Dat kan! Met onze nieuwe online tool Het Cliënten-Inspraakplatform kunt u gemakkelijk en snel ideeën en verbetersuggesties met elkaar uitwisselen en bespreken! Op deze pagina treft u meer informatie over Het Cliënten-Inspraakplatform en de aanmeldprocedure.

Zo kunt u zich aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan het Cliënten-Inspraakplatform heeft u slechts 2 zaken nodig: een persoonlijke toegangscode en een e-mailadres. De persoonlijke toegangscode heeft u als het goed is per brief van ons ontvangen. Is dat inderdaad het geval? Klik dan hier en meld u aan met uw persoonlijke toegangscode en maak een account aan met uw naam, e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Veel succes!

Let op: het inspraakplatform is primair bedoeld voor cliënten en eerste contactpersonen. Aangezien we nu nog in de pilot-fase zitten heeft nog niet iedereen een brief met persoonlijke toegangscode ontvangen.

Online medezeggenschap

Wij nemen de mening van cliënten en hun verwanten serieus. Daarbij proberen wij de inspraak en medezeggenschap zoveel mogelijk te stimuleren. Met het cliënten-inspraakplatform kiezen wij nu voor een digitale aanpak, waardoor cliënten en eerste contactpersonen ook online kunnen meepraten. Op dit inspraakplatform kan men van gedachten wisselen over alledaagse thema’s en ontwikkelingen. Daarnaast kan men ook suggesties en ideeën aandragen met betrekking tot woon- en/of dagbestedingslocaties.

Inspraakplatform in het kort

  • Een online ontmoetingsplek die altijd en overal toegankelijk is;
  • Alle gebruikers kunnen een idee of opmerking zien en hier ook op reageren.
  • Te gebruiken op PC, laptop, tablet en smartphone;
  • Laagdrempelig en eenvoudig in gebruik;
  • Privacy gewaarborgd;
  • Toegankelijk voor cliënten, verwanten en cliëntenraden

Graag tot snel op het cliënten-inspraakplatform van Cordaan!