Klinkerweg 88

Klinkerweg 88

 • Klinkerweg 88, Amsterdam
 • (020) 63 061 88

Dagactiviteiten in een rustige, groene buurt

Dagcentrum Klinkerweg 88 ligt in een rustige, groene buurt bij wooncentrum De Werf in Amsterdam-Noord. Het is een Dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier kunt U meedoen aan allerlei activiteiten.

Activiteiten

U vindt op Klinkerweg 88 verschillende groepen. Sommige groepen zijn klein, andere groter. We hebben speciale groepen voor mensen die houden van rust en structuur, groepen met rustige, aangepaste activiteiten voor ouderen en een horecagroep die de lunch verzorgt en dienstverlenende activiteiten doet. Op de groep die bij u past zijn de activiteiten aangepast aan uw wensen en mogelijkheden

Begeleiding

U krijgt van ons persoonlijke aandacht. Vertrouwde gezichten en vaste begeleiders vinden wij belangrijk voor u. Met een persoonlijk programma wordt uw dag overzichtelijk ingedeeld. Uw programma leggen we vast in een persoonlijk werkplan.

Omgeving

Dagcentrum Klinkerweg 88 ligt in een rustige, groene buurt bij wooncentrum De Werf in Amsterdam-Noord. De groepsruimtes hebben grote ramen, en elke ruimte heeft een klein stukje tuin. Klinkerweg 88 staat in een parkje met een speeltuin en een kinderboerderij.

In het restaurant van De Werf kunt u een maaltijd gebruiken. U kunt hier meedoen aan activiteiten.

Horecagroep

Klinkerweg 88 heeft ook een horecagroep: een beschutte werkplek voor mensen met een matige of lichte verstandelijk beperking. U kunt hier werken in de dienstverlening.

De horecagroep verzorgt de lunch voor het hele dagcentrum. Zij maken dagelijks voor iedere groep een kar klaar. Daarnaast vullen zij handdoekjes en wc-papier aan, doen zij boodschappen en helpen soms tijdens de lunch op een van de groepen.

Wat kost het?

Dagbesteding bij Klinkerweg 88 wordt betaald uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Veel cliënten hebben al een Wlz-indicatie. Als iemand thuis woont of zelfstandig is een Wmo-beschikking nodig van de gemeente.

Wat betaalt u zelf?

Iedereen bij Klinkerweg betaalt een verplichte eigen bijdrage. Zowel de mensen die al een Wlz-indicatie hebben, als de mensen met een Wmo-beschikking van de gemeente.

Informatie over de verplichte eigen bijdrage kunt u krijgen bij het CAK.

Aanmelden

U meldt zich aan voor dagbesteding via afdeling Instroom:
T: (020) 229 00 88
E: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Heeft u nog geen indicatie? Dan helpen wij u met de aanvraag.

 1. Indicatie aanvragen

  Om activiteiten te kunnen doen bij Klinkerweg 88 heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u bij de aanvraag.

 2. Kom eens langs

  Bent u geïnteresseerd in Klinkerweg 88? Of heeft u vragen? Bel gerust voor een afspraak. U bent van harte welkom voor een rondleiding.

 3. Meer informatie

  Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij afdeling Instroom:
  T: (020) 229 00 88
  E: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Contact

 • Bel (020) 63 061 88

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Klinkerweg 88 | 1033 PN | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Dokken is goed bereikbaar met bus 35 en bus 94 vanaf het Centraal Station. Komt u met de auto naar De Dokken? Dan parkeert u gratis. (Let op! Bij de NDSM-werf geldt een betaald-parkeren-zone.)