De Kadoeler

De Kadoeler

 • Banne Buikslootlaan 147, Amsterdam
 • (020) 493 63 39

Elkaar ontmoeten bij De Kadoeler

De Kadoeler is een plek waar je kunt zijn wie je bent. Heb je behoefte aan gezelligheid, meer sociale contacten of wil je je nuttig maken? Hier werken en zorgen wij voor elkaar. Het is een plek waar je samen de activiteiten bepaald en organiseert. We geven elkaar aandacht en ruimte voor het eigen herstel. Onze coaches zijn er om te ondersteunen, te faciliteren en bij te sturen waar nodig.

Wij werken methodisch vanuit de herstelvisie. Meer informatie over onze herstelvisie is te lezen op " herstelgericht werken".

Wat kan jij bijdragen?

"Ik slaap lekkerder als ik de deur uit ben geweest. Na een dag bij de inloop kom ik doodmoe maar voldaan thuis. Door onder de mensen te zijn help ik mijzelf dus ook een beetje." (Petra)

Kennismaken

Kom eens bij ons binnen om kennis te maken. We vinden het leuk om je te leren kennen, tijdens een kopje koffie of thee. Wanneer we met elkaar contact hebben, kunnen we ook zo wat meer naar elkaar uitkijken. Het maakt niet uit wanneer je langs wil komen, dat kan op elk moment van de dag (uiteraard wel binnen de openingstijden). Voel je welkom bij ons.

Gezelligheid

Samen praten, werken, eten en drinken! 'Hoe meer zielen hoe meer vreugde' is ons uitgangspunt op de Kadoeler. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Bij onze koffiemomenten en activiteitenclubjes staat gezelligheid centraal. Kom langs als je mensen uit de wijk wil leren kennen. Je kunt ook altijd iemand meenemen. 

Meedoen

Bij De Kadoeler vinden wij het belangrijk dat je meedoet en meehelpt als je daartoe in staat bent. Dat houdt in dat je je actief inzet, door te helpen of zelf een activiteit op te zetten. Dat je meedenkt over het programma en de onderwerpen die belangrijk zijn voor jou en anderde bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan het meehelpen bij het organiseren van een uitstapje, of het helpen voorbereiden van de maaltijden. Je kunt zelf kiezen waar je aan mee wil doen of aan mee wil helpen. 

Meewerken

Wil je je graag verder ontwikkelen of meer kunnen betekenen voor een ander? Dan is meewerken de volgende stap voor jou. Bij meewerken onderzoeken we mogelijkheden naar vrijwilligerswerk in de wijk. Werkplekken waar je ervaring op kunt doen en je jezelf verder kunt ontwikkelen. Dat kan bij een bedrijf zijn of bij een maatschappelijke organisatie. Gaat dat heel goed en wil je meer? Dan kunnen wij ook kijken of we stappen kunnen zetten richting betaald werk. 

Onze expertise

Vrije tijd, betekenisvol werk, gezondheid. Sociale contacten en talentontwikkeling zijn onze aandachtspunten in herstelgericht werken. Onze coaches ondersteunen bij deze vijf leefgebieden. Echter soms kan het ook even tegenzitten. Wij zijn er ook om jou door die fase heen te helpen en de draad weer op te pakken.

Meer Informatie

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.00 uur
Op sommige woensdagen zijn we tot 20.00 uur open.
Neem contact op met de locatie voor de exacte woensdagen.

Wil je meer informatie over De Kadoeler en het aanbod? Neem dan contact op via: 020 - 493 63 39
Voor algemene vragen over dagbesteding, inloop en IPS-jobcoaching kun je contact opnemen met onze afdeling Instroom via:
Tel: 020 229 00 88
Mail: werk-dagbesteding@cordaan.nl 

Kosten

De activiteiten en ondersteuning die wij bieden kosten jou als deelnemer meestal niets. Er zijn enkele activiteiten waar we een kleine vergoeding voor kunnen vragen i.v.m. materiaalkosten. Voor een klein bedrag kun je hier ook een drankje, kopje soep of een warme maaltijd krijgen. 

Wij worden gefinancierd door de gemeente. Wanneer je regelmatig mee wil doen aan activiteiten of als je coaching of ondersteuning wil, vragen wij om een indicatie. De indicatie kunnen wij voor jou aanvragen.

 1. Kennismaken

  Kom langs op een van onze locaties om de sfeer te proeven. Je bent altijd welkom.

 2. Aanmelden

  Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan word je aangemeld.

 3. Aan de slag

  Je krijgt een coach en samen ga je werken aan jouw leef- en werkwensen.

Contact

 • Bel (020) 493 63 39

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Banne Buikslootlaan 147 | 1034 AC | Amsterdam

Bereikbaarheid

Kadoeler is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt vanaf Centraal Station bus 34 richting Buikslotermeerplein en stapt uit bij bushalte Statenjachtstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen.