Dagbesteding Kastanjehof 'De Salon'

Dagbesteding Kastanjehof 'De Salon'

  • Kastanjeplein 60, Amsterdam
  • 020 462 69 35

Kleurrijke Dagbesteding

In de Salon van de Kastanjehof bieden we een kleurrijke en multiculturele plek aan voor vrouwen in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. Een huiselijke sfeer en samen zijn staat hier voorop. Er is ruimte voor gebed en de mogelijkheid tot een halal maaltijd.

Wat bieden wij U?

Bij de dagbesteding bieden we ondersteuning aan ouderen en aan hun mantelzorgers in het behouden van hun zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Naast een prettige dag bieden wij u ondersteuning bij het behouden van een dagritme en structuur in het weekritme. Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Wij helpen u daar graag bij. 

Wij bieden U een gevarieerd programma aan wat zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeftes.  Neem gerust contact met ons op voor het actuele activiteitenprogramma. Hebt u specifieke wensen? Met een betrokken team van medewerkers en vrijwilligers zullen wij proberen uw wensen te realiseren.  

Liever niet al te actief? Dat kan uiteraard ook. U bepaalt zelf waar u aan deel wilt nemen. Uw vraag staat altijd voorop

De Omgeving

De Kastanjehof staat in stadsdeel Oost. Het Kastanjeplein is een rustig plein in een levendige buurt waar mensen uit alle culturen samenkomen. De Kastanjehof ligt net achter het Oosterpark, om de hoek van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en de Linnaeusstraat. In het Oosterpark kunt u prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. In de Linneausstraat is een ruim aanbod van winkels. In de buurt van de Kastanjehof zijn ook veel cafe's en eetgelegenheden. De Dappermarkt is op loopafstand.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie, of als u zich wilt aanmelden, kunt u terecht bij onze participatiecoach op de Kastanjehof de Salon: 020 4626935

Contact

  • Bel 020 462 69 35

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Kastanjeplein 60 | 1092 LA | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Kastanjehof is goed bereikbaar met het OV. Tram 1,3,14 en 19 en bus 22 en 37 stoppen in de buurt.