Dagbesteding d’Oude Raai

Dagbesteding d’Oude Raai

 • Ferdinand Bolstraat 321, Amsterdam
 • 06 277 445 95

Dagbesteding voor buurt en bewoners

Woont u in de Pijp en wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen? Wilt u onder de mensen blijven, samen koffie drinken, een cursus volgen, bewegen, spelletjes doen, of de krant lezen? In d’Oude Raai in de Ferdinand Bolstraat bieden we dagbesteding voor bewoners van d'Oude Raai en buurtbewoners! Bijzonder voor d'Oude Raai is dat de locatie in bezit is van een Roze Loper.

Dagbesteding op maat

U wilt lekker zingen of liever sportief of juist rustig bezig zijn? In d’Oude Raai is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw behoefte en interesses. d’Oude Raai biedt u een divers activiteitenaanbod, voor zowel bewoners als buurtbewoners. Er zijn vaste activiteiten die maandelijks of wekelijks terug keren, zoals de kookclub, het hobby café, bingo, geheugentraining, spelmiddag, zingen en gymnastiek.

We organiseren ook diverse leuke uitstapjes, evenementen en optredens. In woonzorgcentrum d’Oude Raai kunt u ook gebruik maken van onze kapsalon, pedicure en fitnessruimte. Als u wilt hoeft u zich geen moment te vervelen!

Voor wie?

Dagbesteding d'Oude Raai is er voor ouderen vanaf 55 jaar. Voor de bewoners van d'Oude Raai, maar nadrukkelijk ook voor buurtbewoners. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven.

U en uw mantelzorgers krijgen van ons ondersteuning bij het behouden van uw zelfredzaamheid en hulp bij het onderhouden van een gezonde leefstijl. U kiest samen met een van onze medewerkers aan welke activiteiten u wilt deelnemen en welke ondersteuning u nodig heeft.

U krijgt bij ons de zorg en begeleiding die u nodig heeft. Als het nodig is leggen onze medewerkers contact met de thuiszorg, de fysiotherapeut of de ergotherapeut.

Heeft u moeite met zelfstandig reizen, we bespreken graag met u de mogelijkheden voor het vervoer.

 

Roze Loper

De Roze Loper is het certificaat voor woonzorgcentra die hebben aangetoond LHBT (Lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender) vriendelijk te zijn. In d’Oude Raai zijn diverse activiteiten met een ‘roze’ tintje, ook voor buurtbewoners. Jaarlijks doet d’Oude Raai mee aan de Grey Pride met diverse 'roze' activiteiten. Om zo met alle bewoners en buurtbewoners het grootste feest van Amsterdam te vieren. Maar ook om aandacht te vragen voor het welzijn van de ‘onzichtbare’ groep 'roze' ouderen.  

D’Oude Raai ontving in 2010 voor het eerst een Roze Loper en ook afgelopen jaar (2017) is deze loper weer verlengd voor de locatie. Dit certificaat geeft u de zekerheid dat wij actief werken aan een sfeer van respect, openheid en tolerantie.

De Roze Loper is een initiatief van het Consortium Roze 50+ (ANBO, COC Nederland, Movisie en Vilans) en KIWA.

Vrijwilligers

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Bij d'Oude Raai maken we graag en veel gebruik van vrijwilligers. Als vrijwilliger vormt u een welkome aanvulling op onze professionele krachten. U krijgt van ons de begeleiding en training bij uw vrijwilligerswerk die u nodig heeft en wenst. Natuurlijk scheppen wij voor u zo goed mogelijke randvoorwaarden, zodat u zich zorgeloos op uw vrijwilligerswerk kunt richten.

Neem voor meer informatie contact op met de dagbesteding van d'Oude Raai: 06 277 445 95.

Meer informatie staat er ook op de internetpagina over Vrijwilligers bij Cordaan.

 1. Kom eens langs

  Bent u geïnteresseerd in d'Oude Raai? Of heeft u vragen? Bel gerust voor een afspraak. U bent van harte welkom.

 2. Meer informatie?

  U kunt voor meer informatie altijd langskomen op of bellen met de Dagbesteding van d'Oude Raai: 06 277 445 95.

   

   

 3. Indicatie aanvragen?

  Om mee te doen aan activiteiten heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u deze aan te vragen.

Contact

 • Bel 06 277 445 95

  Maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op feestdagen is de dagbesteding gesloten.

 • Bezoekadres

  Ferdinand Bolstraat 321 | 1072 MA | Amsterdam

Bereikbaarheid

d'Oude Raai is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 65 halte Scheldestraat en Tram 12 halte Cornelistroostplein stoppen vlakbij. Komt u met de auto? Betaald parkeren kan voor de deur. Mocht u niet zelfstandig naar de dagbesteding kunnen reizen, dan is er de mogelijkheid kosteloos gebruik te maken van door ons geregeld vervoer.