Dagbesteding Beth Shalom

Dagbesteding Beth Shalom

 • Kastelenstraat 80, Amsterdam
 • (020) 504 73 00

Dagbesteding met een eigen identiteit

Dagbesteding Beth Shalom is een dagbestedingslocatie met een Joodse identiteit, gelegen in Amsterdam Buitenveldert. U vindt hier naast professionele begeleiding een warme sfeer en veel keuze in activiteiten. Beth Shalom is een locatie met Mesjomme!

Dagbesteding met een Joodse identiteit

U vindt bij Beth Shalom alles wat u gewend bent van een dagbesteding. Aandacht voor onder andere beweging, spelletjes, het nieuws en creativiteit. Al deze activiteiten hebben het doel uw zelfredzaamheid en sociale netwerk te vergroten. 

U vindt een agenda onderaan deze pagina.

Naast dit alles is er ook ruimte voor de Joodse indentiteit van Beth Shalom. Deze Joodse identiteit kunt u op eigen wijze beleven. Hoewel in de keuken en de algemene  ruimten de Joodse regels in acht worden genomen en er aandacht wordt besteed aan de Joodse feestdagen en de Joodse tradities, krijgt u de mogelijkheid om al dan niet volgens de Joodse regels deel te nemen aan de activiteiten.

De Buurt

Beth Shalom ligt in rustige buurt. Op 500 meter afstand bevindt zich het Gijsbrecht van Aemstelpark. In de directe omgeving vindt u een Joodse slager en bakker, een cafe/restaurant en klein winkelcentrum voor de dagelijkse levensbehoeften.

Buurtbewoners zijn van harte welkom op de Dagbesteding. U kunt deelnemen aan de activiteiten, waarbij u alle hulp en verzorging krijgt die u nodig heeft. Ook als dat verpleegkundige hulp betreft. Ook familie en vrienden zijn altijd welkom om deel te nemen aan de activiteiten

Daarnaast bent u als buurtbewoner van harte welkom bij ons als vrijwilliger. Ook daarbij bieden wij ondersteuning en begeleiding. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze vrijwilligerscoordinator: 06-vul hier nummer in.

 1. Kom eens langs!

  Bent u geïnteresseerd in de dagbesteding van Beth Shalom? Kom gerust eens langs om te kijken.

  Bel voor een afspraak met: 06-vul nummer in

 2. Indicatie

  Wanneer u wilt deelnemen aan dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Vanzelfsprekend helpen wij u met het aanvragen ervan!

  U kunt bellen met het Clienten Service Bureau: 088 267 32 26 of met onze participatie coach: 06-vul hier nummer in.

 3. Meer informatie?

  Wilt u meer weten? Belt u ons gerust met uw vragen.

  U kunt bellen met het Clienten Service Bureau: 088 267 32 26 of met onze participatie coach: 06-vul hier nummer in.

   

   

Contact

 • Bel (020) 504 73 00

  maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

 • Bezoekadres

  Kastelenstraat 80 | 1083 DE | Amsterdam

Bereikbaarheid

Beth Shalom is goed bereikbaar. Bus 62 stopt om de hoek (halte Kastelenstraat). Deze bus rijdt van het Amstelstation naar station Lelylaan, via station Zuid WTC en station Rai.