ICT-groep Leerwerkbedrijf

ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie. Wij zijn het eerste ICT-leerwerkbedrijf van Nederland. Op onze ICT-afdeling leer je werken met een computer en dat is heel divers. Voorbeelden van computerwerkzaamheden zijn: websites bouwen, computers (de)monteren en installeren, administratie verwerken en dergelijke. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze afdeling leer je de basis van het ICT werk, zoals werken met Microsoft Office, websites maken, maar ook ontwerpen voor de 3D printer.

 

Leren werken op een computer

In Diemen in de woonzorgcentrum Berkenstede vind je onze ICT-afdeling waar je leer- en werkervaring op kunt doen in deze sector. Werk je graag met computers en wil jij je daar in ontwikkelen, dat kan bij Cordaan.

Over de ICT-afdeling

De ICT-afdeling is opgericht in 2019. Het is een sector met veel verschillende mogelijkheden, die continu in ontwikkeling is. Wij zijn ons nog volop aan het ontwikkelen en aan het onderzoeken welke ICT werkzaamheden wij nog meer kunnen aanbieden. Je volgt hier de leerlijn ICT.

Bij de ICT-afdeling kom je te werken in een groep met de begeleider in de nabije omgeving. Het werk is afwisselend. Sommige opdrachten voer je zelfstandig uit en sommige leerwerkopdrachten in groepsverband.

Past dit bij jou?

Op de ICT-afdeling werken wij veel op een computer. Het is belangrijk dat je dat leuk vindt. We maken digitale ontwerpen voor de 3D printer. We maken websites. We beheren een webshop en we werken met Microsoft Office. We werken in opdracht en dienstverlenend zijn is een onderdeel van het werk. Om te kunnen werken op een computer is het noodzakelijk dat je kunt lezen en schrijven. 

Wat kun je leren?

 • Computervaardigheden;
 • Het maken en bijwerken van een website;
 • Het beheer van webshop Bijzonder Amsterdams;
 • Boekjes/folders maken/binden;
 • Bewerken van video’s;
 • 3D prints ontwerpen;
 • Computers updaten;
 • Computers (de-)monteren.

Locatie Berkenstede

Berkenstede
Berkenplein 304 
1112 CL Diemen
T: 06 480 651 91
 

 1. Informatie & Aanmelden

  Via onze afdeling Instroom: tel 020 229 00 88 of via werk-dagbesteding@cordaan.nl.

 2. Kennismaken & Intake

  We nemen contact op om jouw werkwensen en mogelijkheden te bespreken.

 3. We gaan voor je op zoek

  We helpen je om werk of een dagbesteding te vinden die bij jou past.

Of vul het aanmeldformulier in

Aanmeldformulier