Groengroep Noord

Lekker veel buiten en in een parkachtige omgeving werken samen met je collega's en begeleider. Groengroep Noord is een begrip in de wijk, waar de bewoners blij zijn met het werk wat jullie doen: de wijk en tuintjes netjes en mooi houden.

Over Groengroep Noord

Werken bij Groengroep Noord betekend dat je komt te werken in een groep met verschillende collega's en een begeleider. Samen gaan jullie op pad om mensen in de wijk te helpen bij het onderhouden van tuinen of om de omgeving schoon te houden. De groengroep heeft een belangrijke taak, namelijk het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk en omgeving. Bij de groengroep kan je op een rustig tempo leren werken. Bij een goede ontwikkeling, leer je zelfstandiger te werken, met de begeleider meer op afstand. 

Past dit bij jou?
Bij Groengroep Noord werk je veel buiten. Meestal bij mooi weer maar soms ook als het wat minder mooi is. Wij werken in een groep en in de wijk. Het is dus belangrijk dat je het leuk vindt om collega's te hebben en om met andere mensen om te gaan. De wijk en tuinen mooi houden kan hard werken zijn. Als je ervan houdt om lekker bezig te zijn, dan is werken bij Groengroep Noord echt iets voor jou.

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Papierprikken;
  • Harken;
  • Schoffelen;
  • Maaien;
  • Snoeien;
  • Planten;
  • Tuinafval afvoeren.

Wij werken hier met de methodiek leerlijnen voor Assistent Hovenier. Je kan op de leerlijnen certificaten behalen. Dat wat je leert kan gekoppeld worden aan de entree opleiding van het MBO niveau 1.

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van werk. 
Aanmelden kan bij de afdeling Instroom via 020 229 00 88
Of stuur een e-mail naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie?
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding en de branches.

Om hier te kunnen werken heb je een wmo of wlz indicatie nodig. Heb je die nog niet, dan kunnen wij helpen bij de aanvraag.