Horeca Atelier Noord

Wil je werken in het creatieve hart van Bijzonder Amsterdams, maar is het werken met eten meer jouw passie? Bij de horeca-afdeling van Atelier Noord kun je in een beschutte omgeving horecagerichte werkzaamheden uitvoeren.

Over horeca Atelier Noord

In de levendige vogelbuurt in Amsterdam Noord ligt onze Atelier Noord. Atelier Noord is het creatieve centrum van Bijzonder Amsterdams. Bij horeca Atelier Noord kom je te werken in de centrale keuken van Atelier Noord. Hier werk je samen met collega deelnemers in een groep. Op de groep hebben we een huiselijk en gezellige sfeer en iedereen is welkom. Met collega-deelnemers en de begeleider, serveer je op meerdere momenten koffie en thee, bereid je de lunch voor, bak je appeltaarten en houd je samen de keuken en eetruimte schoon.

Past dit bij jou?
De horeca-afdeling van atelier Noord is een veilige en beschutte plek. Een plek waar je, zonder werkdruk, ervaring op kunt doen. Op een rustig en laagdrempelig tempo leer je hier de eerste kneepjes van het vak. Werken in de horeca betekend wel dat je veel staat en loopt. Het helpt als je dat goed kunt. In de horeca werk je veel met etenswaren, het is belangrijk dat je schoon en netjes kunt (leren) werken.

Wat kun je leren?
Dit is wat je bij ons kunt leren. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. Wat je leuk vindt of goed kan, daar helpen wij jou verder in.

  • Tafels dekken voor de lunch;
  • Boodschappen doen;
  • Tafels schoonmaken;
  • Lunch hap klaarmaken;
  • Taart bakken;
  • Schoonmaakwerkzaamheden;
  • Voorraden bijhouden;
  • Werken in de spoelkeuken;
  • Hygienisch werken.

Op deze locatie werken wij met de leerlijnen Horeca & Catering.

Adres
Gedempt Hamerkanaal 25
1021KL Amsterdam
Tel: 06-43489072 

Bereikbaarheid
Atelier Noord is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het is op loopafstand van de metrohalte Noorderpark en bushalte van Johan van Hasseltweg. De pond Oostveer F1 is op 5 min loopafstand.

Aanmelden & Informatie
Wij helpen je graag bij het vinden van werk. 
Je kan je aanmelden bij onze afdeling Instroom via 020 229 00 88.
Je kan ook een email sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl

Om hier te kunnen leren werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet, wij kunnen je helpen bij de aanvraag.