Online bezoekplanner verpleeghuizen

Wat fijn! We mogen weer bezoek ontvangen. Maar voorzichtigheid blijft geboden. Voorlopig betekent dit dat wij per bewoner een beperkt aantal bezoekers toelaten. Om uw bezoek zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, willen wij weten wie er wanneer op visite komt. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek van te voren aan te kondigen met onze online bezoekplanner.

Let op: als er in het verpleeghuis een besmetting met het coronavirus wordt vastgesteld, kan bezoek (tijdelijk) worden geweigerd.​

Staat het verpleeghuis van uw naaste niet vermeld op deze pagina? Neem dan contact op met de receptie of uw vaste contactpersoon van de locatie. Zij kunnen u meer vertellen over het aanmelden van bezoek en de geldende bezoekersregeling.

Direct een bezoekje inplannen? Kies de juiste locatie en plan uw bezoek in!

Online bezoekplanner

Familie en naasten die op visite willen komen, kunnen hun bezoek nu aankondigen met onze online-bezoekplanner. Door middel van dit online reserveringssysteem kunt u makkelijk en snel een bezoek inplannen aan één van onze Cordaan-locaties. Zo helpt u ons om het overzicht te behouden en komt u niet voor een dichte deur te staan. In bovenstaand overzicht staan alle Cordaan-locaties die gebruik maken van de online-bezoekplanner. Wij hopen u snel te mogen begroeten in één van onze verpleeghuizen!

Op de speciale Corona-pagina leest u welke verpleeghuizen hun deuren mogen openen met ingang vna welke datum.

Hoe werkt het?

  • Selecteer de locatie die u wilt bezoeken (en optioneel de bijbehorende etage);
  • Selecteer een beschikbare dag;
  • Kies het tijdstip van uw voorkeur;
  • Vul uw persoonsgegevens in (naam, e-mail, telefoonnummer);
  • Vul de gegevens van de cliënt in die u komt bezoeken (naam en kamernummer);
  • Druk op de ‘Reserveren-button’ onderaan het scherm;
  • U ontvangt een bevestigingsmail en bent welkom op het afgesproken tijdstip.

Veilig en uitvoerbaar

Een bezoekje aan het verpleeghuis moet bovenal veilig en praktisch uitvoerbaar zijn. Zowel voor u als voor onze medewerkers en bewoners. Dit vraagt veel werk en een goede voorbereiding. Wij begrijpen uw behoefte aan écht contact. Tegelijkertijd brengt het toelaten van bezoek risico’s met zich mee. Aan ons de taak om dat risico zo klein mogelijk te maken, rekening houdend met de 1,5 meter afstand en de hygiëne-richtlijnen van het RIVM. Deze nieuwe bezoekregeling heeft alleen kans van slagen als we hier samen goede afspraken over maken. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de veiligheidsvoorschriften op locatie zorgvuldig na te leven en goed te luisteren naar de aanwijzingen van ons personeel. Samen houden we corona buiten de deur!