Wordt onze projectleider Pien ter Voert Amsterdammer van het Jaar?

dinsdag 3 mei 2022

Onze eigen Pien ter Voert (projectleider van Cordaan en oprichtster van Het Lichthuis Amsterdam) behoort tot de laatste 8 kanshebbers op de prestigieuze titel: Amsterdammer van het Jaar 2021.

Pien ter Voert was als projectleider nauw betrokken bij de komst van Het Lichthuis Amsterdam: Een fijne en comfortabele plek voor Amsterdammers met een psyschische stoornis of kwetsbaarheid. Pien: “In de weekendavonduren is psychische hulp vaak alleen beschikbaar in een noodsituatie. Om het niet zover te laten komen, is er in Amsterdam Het Lichthuis: een plek om even op adem te komen, zonder behandeling of programma. Je treft er medewerkers en lotgenoten, zij bieden een luisterend oor, aandacht en afleiding. Zo ondersteunen we elkaar als de spanning of angst oploopt en je er alleen even niet meer uitkomt.”

Breng nu uw stem uit!
Vindt u ook dat Pien ter Voert de titel Amsterdammer van het Jaar moet winnen? Breng dan nu uw stem uit via deze website: https://amsterdammervanhetjaar.nl/pien-ter-voert-het-lichthuis/

Let op: Nadat u de eerste stem heeft uitgebracht, moet u ook nog een tweede kandidaat nomineren. U ontvangt vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Na het klikken op de link zijn uw twee stemmen definitief. Uw e-mail adres wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van uw stem op de Amsterdammer van het jaar 2022.

Over de Stichting Amsterdammer van het Jaar
De Stichting Amsterdammer van het Jaar organiseert jaarlijks een verkiezing. Doel van deze stichting: burgerschap bevorderen door de gewone Amsterdammers die zich inzetten voor de stad in het zonnetje te zetten en door alle Amsterdammers te laten zien wat je zelf voor je wijk, buren en stad kan betekenen.

 

 

Deel deze pagina