Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

vrijdag 15 december 2017

Op zoek naar passend vrijwilligerswerk? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Als vrijwilliger maakt u het verschil voor onze bewoners. Door uw inzet worden de dagen zonniger en komt er leven in de brouwerij. Komt u wandelen en zingen met Verona? Dammen met Surinaamse ouderen? Klussen doen met stoere mannen van ons klussenteam? Of vormt u liever een ontbijtduo met een statushouder in de Kastanjehof of wordt u gids op rondvaartboot Ilje? Cordaan heeft vrijwilligerswerk voor iedereen.

Op onze vernieuwde vrijwilligerswebsite vindt u bovenstaande en andere vrijwilligersvacatures zoals samen koken, fietsen of samen naar de markt, ondersteunen bij een creatieve activiteit, muziek of in de winkel.

Hoe wordt u vrijwilliger bij Cordaan?
U meldt zich eenvoudig aan via onze vrijwilligerssite. De Coördinator Vrijwilligerswerk neemt vervolgens contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kijken wij naar uw wensen, uw talenten en de mogelijkheden die er zijn in uw agenda en op de locatie. We hebben voor iedereen passend vrijwilligerswerk: of u een dag per week beschikbaar bent of een middag per maand.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op onze nieuwe vrijwilligerssite.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina