Vaccinatie van bewoners met een eigen huisarts nog niet deze week

maandag 18 januari 2021

Cordaan start vanaf dinsdag 19 januari met het vaccineren van bewoners van verpleeghuizen en wooncentra voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit betreft bewoners die onder verantwoordelijkheid vallen van een specialist ouderengeneeskunde of Arts Verstandelijk Gehandicapten van Cordaan. Zij krijgen het vaccin van BioNTech/Pfizer aangeboden. Bewoners die hun eigen huisarts hebben, worden als gevolg van de richtlijnen van het kabinet en RiVM niet deze week gevaccineerd.

Bewoners die onder zorg staan van een eigen huisarts (met een medisch dossier bij de eigen huisarts), worden binnenkort door de huisarts benaderd voor toestemming tot vaccineren. Deze bewoners krijgen het vaccin van Moderna aangeboden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het vaccinatieprogramma op www.coronavaccinatie.nl. Op de website http://www.corona.steffie.nl/vaccinatie is een duidelijke uitleg over de vaccinatie te vinden in de vorm van een filmpje. Op onze eigen coronavirus-pagina hebben we 10 veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 

Deel deze pagina