Vaar met ons mee tijdens het Amsterdam Light Festival

maandag 14 november 2016

Vanaf 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 dient het historisch centrum van Amsterdam als uniek decor voor het Amsterdam Light Festival. Dit jaar is het thema 'A view on Amsterdam'. De Water Colors Cruise is de vaarroute van het festival en tevens de beste wijze om de prachtige lichtsculpturen te bewonderen.

Vaar met ons mee in onze verwarmde, rolstoelvriendelijke rondvaartboot en beleef het internationale licht- en waterfestival eersterangs vanaf het water! Leun lekker achterover in een bioscoopstoel en bekijk onder het genot van een kopje erwtensoep of warme chocomelk de indrukwekkende lichtsculpturen.

Water Colors Cruise
Cordaan locaties en externe zorglocaties kunnen de boot als privé boot huren voor een vaart met cliënten. Naast het huren van de boot is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen. Deze tickets zijn beschikbaar voor cliënten, zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. De vaart waarvoor losse tickets kunnen worden besteld is op vaste dagen.  

Wat kost een vaart?  
• Cordaan (zorg)locaties: voor € 100,- per gezelschap  
• Externe (zorg)locaties: voor € 150,- per gezelschap  
• Losse tickets voor € 17,- p.p  
  
Mis dit event niet en plaats snel je reservering, want vol=vol! Kijk voor meer informatie over dit arrangement en reserveringen op www.cordaan.nl/rondvaartboot-ilje

Deel deze pagina